AnonymBruker Skrevet 21. september 2020 #1 Skrevet 21. september 2020 Som overskriften sier ønsker jeg tips til kaker i denne kategorien. Hjelp? Anonymkode: 313c6...9da
AnonymBruker Skrevet 21. september 2020 #2 Skrevet 21. september 2020 Ostekake med lime 😍 Anonymkode: b00dd...64c 1
Roadrunner Skrevet 21. september 2020 #4 Skrevet 21. september 2020 Ostekaken med pasjonsfruktlokk fra Det Søte Liv Bruker sitrongelepulver i stedet for appelsingelepulver i ostekremen - blir helt nydelig. Helt seriøst den kaken jeg får mest skryt av - over alt!
Ullvott Skrevet 21. september 2020 #5 Skrevet 21. september 2020 Formkake med sitron og valmuefrø. https://josefinesmatgleder.wordpress.com/2015/05/12/fransk-sitronkake-med-valmuefro-cake-au-citron/ Denne kaka elsker jeg, men jeg lager den som regel uten glasur, da jeg synes den blir innsøt og dødssur på en gang.
AnonymBruker Skrevet 21. september 2020 #6 Skrevet 21. september 2020 Ostekake 😍 Sitronterte er også kjempegodt, eller hva med klassisk sitronfromasj, Evt servert på nøttebunn? Eller så kan du lage pavlova med lemoncurd, eller iskake med lemoncurdis - det er også veldig godt! Anonymkode: b6687...47f
AnonymBruker Skrevet 22. september 2020 #7 Skrevet 22. september 2020 De fleste ostekaker laget av kremost, av ikke-bake-typen, er friske/syrlige. Kaker med mye bær lige så. Se på detsoteliv.no, der er det masse eksempler på begge deler. Anonymkode: baafa...b01
Gjest Skrevet 22. september 2020 #8 Skrevet 22. september 2020 https://letsbake.net/2016/06/01/tropisk-moussekake/
AnonymBruker Skrevet 22. september 2020 #9 Skrevet 22. september 2020 Jeg syns Eton Mess er godt, gjerne med syrlig frukt som appelsin eller bringebær Anonymkode: d3866...b22
Hunter7 Skrevet 22. september 2020 #10 Skrevet 22. september 2020 Mandel-marsipanbunn med mørkt sjokoladetrekk, og lokk av rødvinskokte skogsbær i gelatin. I stedet for rødvin, kan du bruke druesaft. Og bærene kan godt være dypfryste. Mørdeigsbunn med panna cotta* og friske bær *(Panna cottaen kan lages på 50-50 fløte og helmelk, kulturmelk, kokos- eller nøttemelk - selv om det da ikke er en "skikkelig panna cotta)
AnonymBruker Skrevet 22. september 2020 #11 Skrevet 22. september 2020 https://www.detsoteliv.no/oppskrift/key-lime-pie https://gladkokken.no/oppskrifter/sitronkake-syrlig-sott-og-saftig https://www.detsoteliv.no/oppskrift/rabarbrakake-med-kokosmarengs Anonymkode: 514fc...cd3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå