AnonymBruker Skrevet 20. september 2020 #1 Skrevet 20. september 2020 Vi er ikke kokker men generelt glad i å lage mat. Har lyst å lage en god treretters middag på lørdag; tips til meny? Anonymkode: 1a6a5...b71
AnonymBruker Skrevet 21. september 2020 #2 Skrevet 21. september 2020 Menyer bør lages ut fra sesong, syns jeg. Eksempel på høstmeny er Forrett: Avokado med hummersalat eller krabbesalat. Serveres med toast av loff Hovedrett: Bresert lammeskank med rødvin. Serveres med mandelpotetpuré. Dessert: Tilslørte bondepiker med hjemmelagd eplemost av norske epler Anonymkode: 0a449...2ab 4
AnonymBruker Skrevet 21. september 2020 #3 Skrevet 21. september 2020 Til gjester eller dere? Om det kun er dere så gjør det vel ikke noe om dere etter forretten må bruke litt tid på hovedretten osv? Om dere har gjester er det greit å lage noe hvor dere ikke hele tiden må sjekke ståa på kjøkkenet. Er enig som AB over, en tre-retters kan gjerne baseres på sesong. Forrett: Soppsuppe. Gjerne med høstens kantareller og kanskje selvplukket sopp? Server med hjemmelaget hvitløksbaguette. Hovedrett: Lammecarre med ovnsbakte plommer, rødvinssjy og bakte rotgrønnsaker (f.eks beter, sellerirot, gulrot) Dessert. Pannacotta med bjørnebær og bringebærsaus Suppen kan lages også dagen før, samme med pannacotta. Anonymkode: 6a3f9...964 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå