Gå til innhold

En god treretters middag man lager hjemme...tips?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi er ikke kokker men generelt glad i å lage mat. Har lyst å lage en god treretters middag på lørdag; tips til meny?

Anonymkode: 1a6a5...b71

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Menyer bør lages ut fra sesong, syns jeg. Eksempel på høstmeny er

Forrett: Avokado med hummersalat eller krabbesalat. Serveres med toast av loff

Hovedrett: Bresert lammeskank med rødvin. Serveres med mandelpotetpuré. 

Dessert: Tilslørte bondepiker med hjemmelagd eplemost av norske epler

Anonymkode: 0a449...2ab

  • Liker 4
Skrevet

Til gjester eller dere? Om det kun er dere så gjør det vel ikke noe om dere etter forretten må bruke litt tid på hovedretten osv? Om dere har gjester er det greit å lage noe hvor dere ikke hele tiden må sjekke ståa på kjøkkenet. 

Er enig som AB over, en tre-retters kan gjerne baseres på sesong. 

Forrett: Soppsuppe. Gjerne med høstens kantareller og kanskje selvplukket sopp? Server med hjemmelaget hvitløksbaguette. 

Hovedrett: Lammecarre med ovnsbakte plommer, rødvinssjy og bakte rotgrønnsaker (f.eks beter, sellerirot, gulrot)

Dessert. Pannacotta med bjørnebær og bringebærsaus

Suppen kan lages også dagen før, samme med pannacotta. 

Anonymkode: 6a3f9...964

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...