Gå til innhold

Hjemmelaget sushi


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg prøvde å lage hjemmelaget sushi her om dagen, men det ble en total katastrofe. Risen ble jo ikke klissete i det hele tatt, så når jeg skulle snu den på bambusmatten for å rulle den (skulle lage uramaki, da ligger risen ytterst) så oppløste hele risen seg. Jeg brukte alle ingrediensene jeg skulle. Noen som har gode tips eller triks? 

Anonymkode: 2fb16...fc0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 minutt siden, B_K_W skrev:

Hva slags ris brukte du?

Sushi-ris fra Blue Dragon. Tilsatte riseddik og sukker. 

Anonymkode: 2fb16...fc0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøv flere ganger, vi prøvde forskjellige oppskrifter for å få det til å funke for oss 

Anonymkode: 56c84...694

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Prøv flere ganger, vi prøvde forskjellige oppskrifter for å få det til å funke for oss 

Anonymkode: 56c84...694

Jeg har ikke veldig god råd så jeg kan dessverre ikke sløse så mye. Risen er ganske dyr, og jeg måtte kaste alt jeg hadde laget sist gang fordi det var en ren katastrofe.. 

Anonymkode: 2fb16...fc0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...