Gå til innhold

Brune bananer


Anbefalte innlegg

I rekken av merkelige spørsmål som blir stilt her inne, kommer det ett til. Hvorfor blir bananer fort brune hos oss? Andre jeg kjenner kan ha bananer liggende flere dager og de holder seg fremdeles fine, jeg oppbevarer dem på samme måte, men syntes nesten det er sånn at de blir brune så fort jeg får dem i hus. De ligger på benken, uten annen frukt i nærheten, vanlig romtemperatur, hva gjør jeg galt, finnes det noen tips for å unngå at de blir brune fort. Om jeg kjøper for grønne bananer blir de brune før de blir «spisemodne» slik jeg liker dem

Anonymkode: 2648b...ac7

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1409627-brune-bananer/
Del på andre sider

Fortsetter under...

26 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Men de bør ikke oppbevares i kjøleskap eller?

Anonymkode: 2648b...ac7

Nei, da blir skallet seende fælt ut. Kanskje du burde henge dem opp? Fantes bananstariv før 😀 Hvor mye juling får de mellom butikken og kjøkkenet? 

Anonymkode: 0c204...048

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1409627-brune-bananer/#findComment-26073726
Del på andre sider

10 timer siden, AnonymBruker skrev:

Nei, da blir skallet seende fælt ut. Kanskje du burde henge dem opp? Fantes bananstariv før 😀 Hvor mye juling får de mellom butikken og kjøkkenet? 

Anonymkode: 0c204...048

Nei, eller det varierer jo, men prøver å legge dem øverst

Anonymkode: 2648b...ac7

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1409627-brune-bananer/#findComment-26075257
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...