AnonymBruker Skrevet 17. september 2020 #1 Skrevet 17. september 2020 Del gjerne. Bruker dere is eller krem ved siden av? Anonymkode: 9cde8...9f8
MarianneE Skrevet 18. september 2020 #2 Skrevet 18. september 2020 I går lagde jeg eplekake med revet kransekakemasse etter oppskriften fra Det Søte Liv. Den ble helt utrolig god.
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #3 Skrevet 18. september 2020 https://www.detsoteliv.no/oppskrift/eplekake-med-vaniljekrem Denne er helt fantastisk. Vi bruker gjerne vaniljesaus til, hvor is er andrevalget Anonymkode: df49e...899 1
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #4 Skrevet 18. september 2020 https://www.detsoteliv.no/oppskrift/eplekake Har selvsagt vaniljeis til. Trodde det var en selvfølge, ihvertfall, og ble helt sjokkert da jeg hørte at det i enkelte landsdeler er vanlig med krem til i stedet :s Herre min hatt, det er jo isen som gjør halve opplevelsen, varm kake, kald is.. Anonymkode: 9afbb...5b3
Viktualia Skrevet 18. september 2020 #5 Skrevet 18. september 2020 Jeg bruker denne fra godt.no, og følger det ene tipset som står i kommentarene der: "Ha eplebåtene i en pose og ha oppi sukker og kanel og bland til eplebitene er dekket og stikk eplebitene ned i forma i deigen, så blir det mye bedre." https://www.godt.no/oppskrift/1218/saftig-eplekake-i-langpanne Dette blir en saftig og god klassisk eplekake.
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #6 Skrevet 18. september 2020 7 minutter siden, Viktualia skrev: Jeg bruker denne fra godt.no, og følger det ene tipset som står i kommentarene der: "Ha eplebåtene i en pose og ha oppi sukker og kanel og bland til eplebitene er dekket og stikk eplebitene ned i forma i deigen, så blir det mye bedre." https://www.godt.no/oppskrift/1218/saftig-eplekake-i-langpanne Dette blir en saftig og god klassisk eplekake. Jeg blander også alltid epler med kanel og sukker på den måten, skjønner ikke de som bare stikker eplebiter ned i kaken.. tsk.. Anonymkode: 9afbb...5b3
Viktualia Skrevet 18. september 2020 #7 Skrevet 18. september 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg blander også alltid epler med kanel og sukker på den måten, skjønner ikke de som bare stikker eplebiter ned i kaken.. tsk.. Anonymkode: 9afbb...5b3 Ja, det blir uendelig mye bedre sånn!
Brunhilde Skrevet 18. september 2020 #8 Skrevet 18. september 2020 58 minutter siden, Viktualia said: Jeg bruker denne fra godt.no, og følger det ene tipset som står i kommentarene der: "Ha eplebåtene i en pose og ha oppi sukker og kanel og bland til eplebitene er dekket og stikk eplebitene ned i forma i deigen, så blir det mye bedre." https://www.godt.no/oppskrift/1218/saftig-eplekake-i-langpanne Dette blir en saftig og god klassisk eplekake. Og, hvis du i tillegg lar eplebitene ligge så lenge at de "safter seg" litt og heller denne "sausen" over før du setter kaka i ovnen, så blir kaka ekstra saftig. 2
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #9 Skrevet 18. september 2020 Tusen takk for svar alle sammen! Oppskriftene skal prøves ut 😊 Anonymkode: 9cde8...9f8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå