Gå til innhold

Hva bruker du fermentert kål til?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg ville begynne med fermentering på grunn av helsefordelene.

Det står to norgesglass og godgjør seg på kjøkkenbenken as we speak.

Men... jeg sliter med å finne ut hvordan jeg skal bruke det? Hvilke retter passer det til? Det hjelper selvfølgelig ikke at jeg er pescetarianer (spiser fisk men ikke kjøtt).

Noen som har tips?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har spist kimchi ved siden av grillet ål. Det er helt ok, men ingen høydare for meg, sånn rent smaksmessig. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...