Kvinne87Rogaland Skrevet 17. september 2020 #1 Skrevet 17. september 2020 Jeg ville begynne med fermentering på grunn av helsefordelene. Det står to norgesglass og godgjør seg på kjøkkenbenken as we speak. Men... jeg sliter med å finne ut hvordan jeg skal bruke det? Hvilke retter passer det til? Det hjelper selvfølgelig ikke at jeg er pescetarianer (spiser fisk men ikke kjøtt). Noen som har tips?
Brunhilde Skrevet 17. september 2020 #2 Skrevet 17. september 2020 Jeg har spist kimchi ved siden av grillet ål. Det er helt ok, men ingen høydare for meg, sånn rent smaksmessig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå