Gå til innhold

Lage grønnsakskraft


Anbefalte innlegg

Skrevet

Etter inspirasjon fra denne https://vegetarmat.org/oppskrift/gronnsakskraft/ så pleier jeg å fryse ned grønnsaksrester for så lage kraft når jeg har en del rester. Nå har jeg et par poteter som ikke er veldig fristende å spise. Det står man kan bruke potetskall - men kan hele poteten brukes? Noen som veit eller har en formening om det`?

Anonymkode: 0c719...3d4

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Potet vil jo jevne, så du får en suppe, ikke en klar kraft.

Anonymkode: 4f13d...191

Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Potet vil jo jevne, så du får en suppe, ikke en klar kraft.

Anonymkode: 4f13d...191

var det jeg kom fram til også når jeg fikk tenkt meg om så potetene gikk i søpla :) 

Anonymkode: 0c719...3d4

  • Liker 1
Skrevet

Jeg fryser også ned skrell og avskjær fra grønnsaker, tar ikke vare på potet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...