AnonymBruker Skrevet 17. september 2020 #1 Skrevet 17. september 2020 Etter inspirasjon fra denne https://vegetarmat.org/oppskrift/gronnsakskraft/ så pleier jeg å fryse ned grønnsaksrester for så lage kraft når jeg har en del rester. Nå har jeg et par poteter som ikke er veldig fristende å spise. Det står man kan bruke potetskall - men kan hele poteten brukes? Noen som veit eller har en formening om det`? Anonymkode: 0c719...3d4
AnonymBruker Skrevet 17. september 2020 #2 Skrevet 17. september 2020 Potet vil jo jevne, så du får en suppe, ikke en klar kraft. Anonymkode: 4f13d...191
AnonymBruker Skrevet 17. september 2020 #3 Skrevet 17. september 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Potet vil jo jevne, så du får en suppe, ikke en klar kraft. Anonymkode: 4f13d...191 var det jeg kom fram til også når jeg fikk tenkt meg om så potetene gikk i søpla Anonymkode: 0c719...3d4 1
Havtorn Skrevet 18. september 2020 #4 Skrevet 18. september 2020 Jeg fryser også ned skrell og avskjær fra grønnsaker, tar ikke vare på potet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå