AnonymBruker Skrevet 16. september 2020 #1 Skrevet 16. september 2020 Hva er ditt forhold til rakfisk/rakørret ? Hva slags tilbøhør bruker du til ? Anonymkode: bf6b9...ad5
AnonymBruker Skrevet 17. september 2020 #2 Skrevet 17. september 2020 Det er snadder. Jeg spiser det med lefse, smør, poteter, rømme, rødløk og litt dijonsennep. Egg er også godt til. Anonymkode: 4ac40...7ee
Citpensacola Skrevet 29. september 2020 #3 Skrevet 29. september 2020 Rakfisk er en av svært få matretter jeg virkelig ikke takler. Orker ikke smake på det engang, helt ærlig. 1
AnonymBruker 42 Skrevet 29. september 2020 #4 Skrevet 29. september 2020 (endret) Kjempe gØdt Sjeldent jeg spiser det men... Det er vel type jule-lØnsjjj/frokost og syttende-mai-greie... Poteter, rødløk, sennepsaus, rømme, flatbrød m/smør (noen ganger litt salat 17mai.) og ØL! Edit, har ingen erfaring med annet enn raket laks/ørret... Endret 29. september 2020 av Beeblebrox
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #5 Skrevet 29. september 2020 Kokte mandelpotet, lefse, smør, rødbeter og rødløk pleier vi å ha til. Jeg elsker rakfisk! Den skal være fra Valdres. Spiser det kun i jula. Anonymkode: d5e1a...c67
AnonymBrukern Skrevet 29. september 2020 #6 Skrevet 29. september 2020 Synes rakfisk er ekkelt, men ser mange rulle det i lefser
Hellasinmyheart Skrevet 29. september 2020 #7 Skrevet 29. september 2020 Helt nydelig. Blitt skikkelig glad i dette. Spiser rakfisk med rødløk, rømme, mandelpoteter, gressløk og flatbrød.
AnonymBruker Skrevet 29. september 2020 #8 Skrevet 29. september 2020 Har vokst opp med det. Lenge før det ble hipt og trendy. Men klarte ikke å like det før jeg var 25 og fikk en mild type. Nå spiser jeg også vellagret og elsker en god rakfiskmiddag. Anonymkode: b819e...ad9
H a n n e Skrevet 29. september 2020 #9 Skrevet 29. september 2020 Rakfisk er nydelig!🤤🤗 Jeg spiser det med flatbrød,meierismør og kokte poteter.
Illumi Skrevet 29. september 2020 #10 Skrevet 29. september 2020 Det er det aller beste jeg vet om, men spiser det svært sjeldent pga. Høyt saltinnhold. Men når jeg spiser det er det sammen med lefse, kokte mandelpoteter, rødløk og masse smør. Men det beste er å bare maule fisken 🥰 Vellagret er best!
Hyoscyamus Skrevet 30. september 2020 #11 Skrevet 30. september 2020 Har spist det én gang for mange år siden, tok en smaksprøve fra en hotellbuffet i forbindelse med et julebord. Jeg aner ikke hvor vellagret fisken var, men det ga i hvert fall ikke mersmak for min del😉 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå