Arkana Skrevet 16. september 2020 #21 Skrevet 16. september 2020 Jeg bruker de spiseskjeene jeg har, rett og slett. Aldri målt hvor mange ml det går i dem og jeg har heller aldri opplevd problemer med oppskrifter fordi jeg har brukt mine spiseskjeer i stedet for nøyaktig antall ml (og jeg baker mye). 1
AnonymBruker Skrevet 16. september 2020 #22 Skrevet 16. september 2020 Det er svært få oppskrifter som krever milliliter presisjon på oljen. Det går nok helt fint med den ikke-standard-skjeen du har. Alternativet ditt er å kjøpe deg måleskjeer, men seriøst, vi har fått til jul engang og aldri brukt dem. Bruker kun de skjeene vi har i skuffen, og aner ikke om de er helt standard eller ei. Anonymkode: 196de...f92
Konungr Skrevet 16. september 2020 #23 Skrevet 16. september 2020 32 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ida Grans "kjempegodt"; 1ts salt,2ss olje, 1ts provancekrydder, 2ss brunt sukker, 1 ss smør Hellstrøms "iskremfabrikken": 4ss sukker, 1dd grønn pepper, 2ss sukker Trines mat 2: 2ss vann, 3ss hvitvinseddik, 1-2ts sukker, 2ss melis Og slik kan jeg fortsette, gjennom mine ca 50+ kokebøker. Uansett hvilken bok jeg plukker fra hyllen - måleskjeen må i oppvaskmaskinen hver gang jeg baker. Anonymkode: 1a659...9cb Eksempel på enkel pizzaoppskrift: Hydrasjon: 65%, salt 2%, gjær 0.5% Lurer på hvordan du skal få det til med unøyaktige mål 1
AnonymBruker Skrevet 16. september 2020 #24 Skrevet 16. september 2020 4 minutter siden, Konungr skrev: Eksempel på enkel pizzaoppskrift: Hydrasjon: 65%, salt 2%, gjær 0.5% Lurer på hvordan du skal få det til med unøyaktige mål Du vil få en ekstremt salt pizza som ikke hever... Uansett, derfor angir man slike oppskrifter (si at man ønsker ca en langpanne) som: 7dl mel, 3dl vann (evt 1l hydrasjon), 0,5ts salt og 25g gjær. Anonymkode: 1a659...9cb 1
Konungr Skrevet 16. september 2020 #25 Skrevet 16. september 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Du vil få en ekstremt salt pizza som ikke hever... Uansett, derfor angir man slike oppskrifter (si at man ønsker ca en langpanne) som: 7dl mel, 3dl vann (evt 1l hydrasjon), 0,5ts salt og 25g gjær. Anonymkode: 1a659...9cb Nei, 2% er akkurat passe saltmengde. Tørrgjær trenger du ikke mer av da dette var beregnet for heving noen dager i kjøleskap. Skaff deg en god kjøkkenvekt. Ellers... Langpanne til pizza?
AnonymBruker Skrevet 16. september 2020 #26 Skrevet 16. september 2020 På 14.9.2020 den 19.49, Fru Uperfekt skrev: Da lager jeg mye useriøs mat.... F.eks holder jeg nå på å lage useriøs kraft.... Du er jo ikke perfekt så... Anonymkode: 6997f...c2c
Fru Uperfekt Skrevet 16. september 2020 #27 Skrevet 16. september 2020 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Du er jo ikke perfekt så... Anonymkode: 6997f...c2c Vet... Men gu kor mye mer skøy det er å være uperfekt kontra f.eks å være ala forballfrue 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå