Gjest Gjest_Hanne_* Skrevet 22. juli 2005 #1 Skrevet 22. juli 2005 Var bare nødt til å anbefale de nye Apertina (heter de det?!) fetaost 3%! Dere vet, de som ligger i vann på en liten boks. Den typen med hvitløk og persille er bare GULL!
Gjest Gjest Skrevet 22. juli 2005 #3 Skrevet 22. juli 2005 I salater, og dagen etter på knekkebrødet:) Men også på pizza. Prøv pizza med fetaost, tomat, løk og oliven. Snadder!
Gjest Gjesta Skrevet 22. juli 2005 #4 Skrevet 22. juli 2005 Prøvd Kobo sine som er chili og hvitløksmarinert...? Ble kjapt avhengig, jeg...... og jeg liker ikke fetaost engang......
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå