AnonymBruker Skrevet 12. september 2020 #1 Skrevet 12. september 2020 Syns denne oppskriften var litt utydelig. Skal man ha på melet etter at kjøttet er stekt? Anonymkode: 62a6a...142
AnonymBruker Skrevet 12. september 2020 #3 Skrevet 12. september 2020 Ops, glemte linken 😅 https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/hjortegryte/ Anonymkode: 62a6a...142
AnonymBruker Skrevet 12. september 2020 #4 Skrevet 12. september 2020 19 minutter siden, AnonymBruker skrev: Syns denne oppskriften var litt utydelig. Skal man ha på melet etter at kjøttet er stekt? Anonymkode: 62a6a...142 Ha på mel, dryss det over mens du steker kjøttet. Slik ville jeg gjort det. Anonymkode: a0951...7e9
pulverheksa Skrevet 12. september 2020 #5 Skrevet 12. september 2020 Jeg bruker å "panere" kjøttet med mel. Bare vender de rå bitene i litt mel slik at alle kanter blir dekt før jeg bruner jeg kjøttet når jeg lager kjøttgryter. Her står det at melet skal strøs over under eller etter bruning, har ikke sett den varianten før. Uansett hva du velger så skal det godt gjøres å gjøre noe feil med en slit gryterett. Da må du svi den i bunn.
AnonymBruker Skrevet 12. september 2020 #6 Skrevet 12. september 2020 3 minutter siden, pulverheksa skrev: Jeg bruker å "panere" kjøttet med mel. Bare vender de rå bitene i litt mel slik at alle kanter blir dekt før jeg bruner jeg kjøttet når jeg lager kjøttgryter. Her står det at melet skal strøs over under eller etter bruning, har ikke sett den varianten før. Uansett hva du velger så skal det godt gjøres å gjøre noe feil med en slit gryterett. Da må du svi den i bunn. Men skal jeg bruke alt melet som står i oppskriften til dette? Kommer gryten til å bli tykk? Jeg kan å lage mat, men har ikke prøvd hjortegryte før og vil ikke ødelegge hele greia 😅 Anonymkode: 62a6a...142
AnonymBruker Skrevet 12. september 2020 #7 Skrevet 12. september 2020 Jeg ville vendt kjøttet i melet før steking. Og brukt den mengden som henger på, om det gir mening Anonymkode: 8c729...6e3 1
Thildamor Skrevet 12. september 2020 #8 Skrevet 12. september 2020 Det står at du skal drysse på under steking, så da hadde jeg drysset litt over før jeg snudde kjøttbitene. Blir vel sånn passe tykk gryte.
pulverheksa Skrevet 12. september 2020 #9 Skrevet 12. september 2020 54 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men skal jeg bruke alt melet som står i oppskriften til dette? Kommer gryten til å bli tykk? Jeg kan å lage mat, men har ikke prøvd hjortegryte før og vil ikke ødelegge hele greia 😅 Anonymkode: 62a6a...142 du kan godt bruke alt melet som står i oppskriften til dette. vil tro det blir en passe tykk saus. 6 dl kraft pluss creme fraiche, da er det passe med 2 ss mel. Jeg bruker å ha mel og kjøtt i en pose og riste det sammen så melet dekker kjøttet.
AnonymBruker Skrevet 12. september 2020 #10 Skrevet 12. september 2020 Jeg vender kjøttet i melet før steking. Anonymkode: 6deea...e7f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå