Gå til innhold

God oppskrift på hvit pizzasaus?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage en hvit pizza i kveld, og lurer på om noen har en god oppskrift de vil dele 😄

Skrevet

Creme fraiche, hvitt pepper, pepper og hvitløk. Litt oregano er også godt i. 

Fyll: smørstekt løk og sopp, parmesan, Mozzarella. 

 

Toppes med ruccola etter steking :)

Anonymkode: 705f8...a91

  • Liker 2
Skrevet

Kan legge til at toppingen jeg skal ha på er skinke, rødløk, vellagra Norvegia sammen med en 5 år gammel sveitser 👌🏻

Skrevet

Jeg bruker å ta et beger creme fraiche, rører oppi ca 1 finhakket chilli (fjerner frøene), 2-3 stenger vårløk i biter, 1 fedd hvitløk, ferskrevet pepper og bittelitt salt. Smører det utover bunnen, tar på ost og topper med spekeskinke og oliven før steking (lager en bit av pizzaen med bare oliven til meg selv siden jeg ikke spiser kjøtt) 

Det er også godt å smøre creme fraiche+pesto over bunnen. 

Åh, nå fikk jeg lyst på hvit pizza! 

Skrevet

Creme fraiche med 2 bakte hvitløksfedd og litt kajennepepper. Hadde chili i før, men etter at jeg fikk tips om bakt hvitløk så synes jeg det smakte mye bedre. Anbefales. 

Skrevet

Blander en halv boks kesam/rømme/creme fraiche med en halv Creamy Blue. 

Anonymkode: 61e89...07c

Skrevet

Dette er litt sent, men om andre skulle lage hvit pizza. Hvit saus til en langpannepizza; 

2 dl Creme Fraiche 

4 hvitløksfedd. 
 

legg hvitløksfeddene på litt aluminiumsfolie og drypp litt olje over. Stek i ovnen på 200 grader i ca 20 min. Press den bløte hvitløken og bland i creme fraiche. Smak til med litt salt og pepper 😋 

Anonymkode: f6189...299

Skrevet

Har laget med oppskrift fra matprat og tine. Men Rema har fått en ny hvit pizza saus (15kr) den var Utrolig god :)  

Anonymkode: e7a01...61a

Skrevet

Støtter de som baker hvitløken først, det gir en mye mer smakfull, rundere og mindre skarp hvitløkssmak. Ellers har jeg, i tillegg til crème fraîche og den bakte hvitløken, i salt, pepper og oregano. Til hvit pizza liker jeg godt å toppe med spekeskinke, men den foretrekker jeg å ta på etter steking, samt ruccola. :) 

Skrevet

Kommer an på hva jeg har på. 

Jeg lager ofte en med røykelaks, dill, og vårløk, og da har jeg bare ren creme fraiche. 

Ellers har jeg ofte chili og hvitløk i creme fraiche. 

Anonymkode: 01c5a...f43

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...