Gå til innhold

Tips til middager jeg kan lage på forhånd og ta med!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Jeg begynner i en ny turnus på jobb og må derfor ha med meg middag. Jeg har tilgang til det meste, kjøleskap, micro osv. Jeg ser for meg å lage middager for flere dager av gangen som jeg kan ta med. Problemet er at jeg ikke har peiling på oppbevaring av middag i forveien. Kan jeg f.eks koke/steke poteter dagen før og oppbevare de på en måte? Jeg vet at ulike salater og wraps er populært, men jeg er mer glad i potet, ris, saus og kylling/fisk. Er også veldig glad i grønnsaker som gulrot og brokkoli og masse salat. Har dessverre opplevd flere ganger tidligere at isbergsalat veldig fort blir dårlig/dvask når det kuttes opp og blir oppbevart i kjøleskap.

tips tas i mot med stor takk!

Anonymkode: 384c5...cc1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...