AnonymBruker Skrevet 12. september 2020 #1 Skrevet 12. september 2020 Hei! Jeg begynner i en ny turnus på jobb og må derfor ha med meg middag. Jeg har tilgang til det meste, kjøleskap, micro osv. Jeg ser for meg å lage middager for flere dager av gangen som jeg kan ta med. Problemet er at jeg ikke har peiling på oppbevaring av middag i forveien. Kan jeg f.eks koke/steke poteter dagen før og oppbevare de på en måte? Jeg vet at ulike salater og wraps er populært, men jeg er mer glad i potet, ris, saus og kylling/fisk. Er også veldig glad i grønnsaker som gulrot og brokkoli og masse salat. Har dessverre opplevd flere ganger tidligere at isbergsalat veldig fort blir dårlig/dvask når det kuttes opp og blir oppbevart i kjøleskap. tips tas i mot med stor takk! Anonymkode: 384c5...cc1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå