AnonymBruker Skrevet 9. september 2020 #1 Skrevet 9. september 2020 Noen som kan gi meg en link på en god oppskrift på denne retten? Og hvilke type kjøtt bruker man, sett noen bruker lammebog, mens andre bruker fårikålkjøtt? Anonymkode: 31182...b6d
Anocopy Skrevet 9. september 2020 #2 Skrevet 9. september 2020 Man skal bruke grytekjøtt, gjerne med bein. Så funker jo fint med fårikålkjøtt. Kjøp heller folkets enn first price, min erfaring med first price er veldig mye ekstra fett og uspiselige deler.
AnonymBruker Skrevet 9. september 2020 #3 Skrevet 9. september 2020 Til frikassé foretrekker jeg helt klart bog. Fårikålkjøtt blir for fett. Klassikeren er at man koker gulrøtter og pastinakk i kraften sammen med kjøttet, og så lager en smør/meljevning som man sper med kraften. Finhakket persille over, og kokte poteter til. Alternative grønnsaker kan være blomkål (veldig godt faktisk), erter eller grønne bønner. Men gulrøtter er obligatorisk. Anonymkode: 9cc0b...e5a 1
AnonymBruker Skrevet 9. september 2020 #4 Skrevet 9. september 2020 Dette er en ok oppskrift etter mitt syn: https://www.tv2.no/a/8649539/ Jeg er vant med at det kun er lys jevning og kraft i sausen til lammefrikassé, ikke fløte eller rømme. Anonymkode: 9cc0b...e5a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå