AnonymBruker Skrevet 6. september 2020 #1 Skrevet 6. september 2020 Jeg trenger å bruke sammalt hvetemel til baksten idag, så ser jeg at den gikk ut i mai😐 Er det fortsatt greit å bruke den? Den er oppbevart tørt men i romtemperatur. Hadde jeg ikke vært gravid hadde jeg nok gjort det, men er litt usikker nå. Melka drikker jeg selv om den er utgått for over en uke siden, men vet ikke hvordan slik funker for mel🤷♀️ Anonymkode: bba80...b69
Munchlax Skrevet 6. september 2020 #2 Skrevet 6. september 2020 Mel er tørrvare, så null stress. Bare sjekk for evt. melbiller, men merk deg at disse kan komme uansett om melet har gått ut eller ei. 3
AnonymBruker Skrevet 6. september 2020 #3 Skrevet 6. september 2020 Mel er jo tørrvare, så det skal vel tåle å stå mye lenger enn holdbarhetsdatoen 😊 står litt om det her: https://www.matvett.no/brukopp-leksikon/mel-korn-og-torrgjaer Anonymkode: fd106...c20
AnonymBruker Skrevet 6. september 2020 #4 Skrevet 6. september 2020 Tusen takk! Da blir det søndagsbaking med ungene alikevell 😄 Anonymkode: bba80...b69
AnonymBruker Skrevet 6. september 2020 #5 Skrevet 6. september 2020 For et par år siden laget jeg foccaccia av en melblanding som gikk ut et år eller to før det igjen. Det smakte godt, og ingen ble dårlig. Så lenge det blir oppbevart tørt, så holder det lenge. Anonymkode: 25f24...94d
AndreasBR Skrevet 6. september 2020 #6 Skrevet 6. september 2020 "Best før" betyr IKKE gått ut på dato!! Melk har ikke siste forbruksdag dato! Melk går ikke ut på dato!! (Vel, den gjør jo det, men ikke på datoen som står)..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå