Gjest hilli i.i Skrevet 20. juli 2005 #1 Skrevet 20. juli 2005 Hvorfor krystalliserer karamellen seg? Jeg skal lage flan, men har fått uventet problem med at sukkeret krystalliserer seg i stedet for å bli karamell. Noen som vet hvorfor dette skjer? Hva kan jeg gjøre med denne sukkerklumpen for at den skal bli karamell?
Gjest Guest Skrevet 21. juli 2005 #2 Skrevet 21. juli 2005 Når man lager f.eks brente mandler, så krystalliserer jo sukkeret seg først... Stikk inn på artoftaste.no eller en av disse fancy matsidene og let der. Der har de ofte svar på spørsmål som dette. Mulig det hjelper med enten smør eller melk oppi.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå