Gå til innhold

Karamell


Anbefalte innlegg

Gjest hilli i.i
Skrevet

Hvorfor krystalliserer karamellen seg? Jeg skal lage flan, men har fått uventet problem med at sukkeret krystalliserer seg i stedet for å bli karamell. Noen som vet hvorfor dette skjer? Hva kan jeg gjøre med denne sukkerklumpen for at den skal bli karamell?

Videoannonse
Annonse
Gjest Guest
Skrevet

Når man lager f.eks brente mandler, så krystalliserer jo sukkeret seg først...

Stikk inn på artoftaste.no eller en av disse fancy matsidene og let der. Der har de ofte svar på spørsmål som dette.

Mulig det hjelper med enten smør eller melk oppi.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...