AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #1 Del Skrevet 3. september 2020 Alle kornslag inneholder antibeitestoffer som egentlig ikke er bra for noen levelige vesener. I tillegg er kornvarer overfylt med karbohydrater og stivelse som er vanskelig å fordøye. Nå viser det seg at alle kornslag inneholder farlige sopper som mennesker konsumerer i store mengder gjennom korn- og brødvarer. Norge er snart overfylt av sykdom. Antall uføre stiger, folkehelseplagene blir bare mer og mer, og mer omfattende ved tiden. Vi får kornvarer inn som intravenøs behandling gjennom alle måltid. I supper, sauser, bakevarer, kaker, som tilsetning i krydder, potetgull og alt annet. Man finner spor av korn overalt, og de aller fleste overspiser korn noe så vanvittig. Norske myndigheter sier at korn er sunt og godt, og er anbefalt å spise. Det er på tide å fjerne kornvarer fra kjøkkenet, og bytte det med rene og ferske matvarer! https://www.tv2.no/underholdning/11615586/ – Ved eksponering over lang tid er vi bekymret for at det kan påvirke blant annet vekst, reproduksjon og immunsystemet på en negativ måte. Marie Louise Wiborg, Mattilsynet Anonymkode: 88694...f1e 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #2 Del Skrevet 3. september 2020 At brød ikke er bra er jo gammelt nytt. Er forøvrig ikke nødvendig å spise så himmla mye brødmat som vi gjør her i Norge. Det er jo tillært. Anonymkode: 0b206...964 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #3 Del Skrevet 3. september 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: At brød ikke er bra er jo gammelt nytt. Er forøvrig ikke nødvendig å spise så himmla mye brødmat som vi gjør her i Norge. Det er jo tillært. Anonymkode: 0b206...964 Folk spiser brødmat til alt. Det inngår stort sett i alle måltid. Mens dem sitter med ødelagt tarmflora, smerter, er kronisk sliten og/eller har psykiske problemer som dem ikke finner ut av. Anonymkode: 88694...f1e 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #4 Del Skrevet 3. september 2020 Vi har aldri vært friskere. Vi har aldri blitt gamlere. Men noe skal man vel ha å henge seg opp i. Anonymkode: 86f91...58c 23 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunello Skrevet 3. september 2020 #5 Del Skrevet 3. september 2020 (endret) Nordmenn har spist masse korn og brød i århundrer uten å bli syke av det. Det er de siste tiårene sykdommene har florert. I samme periode har sukkerinntaket eksplodert. Tror det er vesentlig bedre å fokusere på lavere sukkerinntaket for å redusere livsstilsrelaterte sykdommer. Endret 3. september 2020 av Brunello 17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 3. september 2020 #6 Del Skrevet 3. september 2020 Nå står det også følgende i samme artikkel: "Både Mattilsynet, forskere og helsepersonell poengterer likevel at det er viktig at vi ikke kutter ut brød fra kosten uten videre. Har man ikke et mage- og tarmproblem, så er det ingen grunn til å være bekymret for noe som ikke har vært et problem, sier forsker Gunnar Eriksen ved Veterinærinstituttet". Ikke for mye og ikke for lite er for øvrig en god regel når det gjelder det meste. 24 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #7 Del Skrevet 3. september 2020 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Folk spiser brødmat til alt. Det inngår stort sett i alle måltid. Mens dem sitter med ødelagt tarmflora, smerter, er kronisk sliten og/eller har psykiske problemer som dem ikke finner ut av. Anonymkode: 88694...f1e Ja, merklig med det. Brød går til absolutt ALT. Personlig spiser jeg ikke mye brød, selv om jeg syns det er kjempe godt. Fersk loff liksom? NAM. Anonymkode: 0b206...964 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #8 Del Skrevet 3. september 2020 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vi har aldri vært friskere. Vi har aldri blitt gamlere. Men noe skal man vel ha å henge seg opp i. Anonymkode: 86f91...58c Vi har aldri vært friskere? Da må du nesten vise til hvilke tidspunkt vi har hatt mer diabetes, mer overvekt, mer autoimmune sykdommer osv. Vi har aldri vært SYKERE. Vi lever lengre fordi vi har bedre medisiner og har en enklere hverdag hvor vi ikke trenger å slite oss ut eller å risikere livet ved å jakte. Anonymkode: 7f34d...a04 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #9 Del Skrevet 3. september 2020 5 minutter siden, Brunello skrev: Nordmenn har spist masse korn og brød i århundrer uten å bli syke av det. Det er de siste tiårene sykdommene har florert. I samme periode har sukkerinntaket eksplodert. Tror det er vesentlig bedre å fokusere på lavere sukkerinntaket for å redusere livsstilsrelaterte sykdommer. Vel... da vi begynte å spise korn ble vi plutselig kortere, feitere, sykere og hjernen begynte å krympe. Anonymkode: 7f34d...a04 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #10 Del Skrevet 3. september 2020 6 minutter siden, Leo skrev: Nå står det også følgende i samme artikkel: "Både Mattilsynet, forskere og helsepersonell poengterer likevel at det er viktig at vi ikke kutter ut brød fra kosten uten videre. Har man ikke et mage- og tarmproblem, så er det ingen grunn til å være bekymret for noe som ikke har vært et problem, sier forsker Gunnar Eriksen ved Veterinærinstituttet". Ikke for mye og ikke for lite er for øvrig en god regel når det gjelder det meste. Dem finner sopper som ikke er bra for mennesker, men vi skal ikke slutte å spise det.... Altså... hva er greia, egentlig? Jeg tror det dreier seg om å prøve å redde inn landbruket. Til syvende og sist handler alt om økonomi. Og det er drastisk å be befolkningen slutte å spise noe. Da raserer man norsk landbruk, og lager samfunnsmessige utfordringer. Helsa kommer i rekke 2. Anonymkode: 88694...f1e 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunello Skrevet 3. september 2020 #11 Del Skrevet 3. september 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vel... da vi begynte å spise korn ble vi plutselig kortere, feitere, sykere og hjernen begynte å krympe. Anonymkode: 7f34d...a04 Det kan like mye ha å gjøre med at vi da fikk enklere tilgang til maten. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #12 Del Skrevet 3. september 2020 9 minutter siden, Brunello skrev: Nordmenn har spist masse korn og brød i århundrer uten å bli syke av det. Det er de siste tiårene sykdommene har florert. I samme periode har sukkerinntaket eksplodert. Tror det er vesentlig bedre å fokusere på lavere sukkerinntaket for å redusere livsstilsrelaterte sykdommer. Sukker? For 50 år siden hadde dem sukker på alt og til alt. I dag har vi kun kunstig søtning! Dessuten spiste nordmenn tidligere mye mer kjøtt og grønnsaker som dem dyrket selv. I dag har kornmengden eksplodert. Du finner korn til alt, og det er ikke uvanlig at man spiser en drøss med brødskiver, en baguett, pizza med kornbunn og potetgull med korntilsetning. Korn korn korn. Anonymkode: 88694...f1e 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunello Skrevet 3. september 2020 #13 Del Skrevet 3. september 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Dem finner sopper som ikke er bra for mennesker, men vi skal ikke slutte å spise det.... Altså... hva er greia, egentlig? Jeg tror det dreier seg om å prøve å redde inn landbruket. Til syvende og sist handler alt om økonomi. Og det er drastisk å be befolkningen slutte å spise noe. Da raserer man norsk landbruk, og lager samfunnsmessige utfordringer. Helsa kommer i rekke 2. Anonymkode: 88694...f1e Landbruket må eventuelt produsere noe annet. Folk slutter ikke å spise om de kutter ut brød. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #14 Del Skrevet 3. september 2020 Akkurat nå, Brunello skrev: Landbruket må eventuelt produsere noe annet. Folk slutter ikke å spise om de kutter ut brød. Ja, du kan jo be dem om å gjøre det da. Anonymkode: 88694...f1e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #15 Del Skrevet 3. september 2020 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vi har aldri vært friskere? Da må du nesten vise til hvilke tidspunkt vi har hatt mer diabetes, mer overvekt, mer autoimmune sykdommer osv. Vi har aldri vært SYKERE. Vi lever lengre fordi vi har bedre medisiner og har en enklere hverdag hvor vi ikke trenger å slite oss ut eller å risikere livet ved å jakte. Anonymkode: 7f34d...a04 Før antibiotika døde folk i hopetall, gjerne i ung alder. Hvordan vet du at de ikke ville utviklet diabetes eller andre livsstilssykdommer? Vet du egentlig hva dietten til den norske befolkningen var før i tiden? GRØT. Samt sild og litt rotgrønnsaker. Dette kostholdshysteriet er latterlig. Greit at de som reagerer på korn holder seg unna, men la oss andre få spise brød. Anonymkode: 86f91...58c 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #16 Del Skrevet 3. september 2020 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Sukker? For 50 år siden hadde dem sukker på alt og til alt. I dag har vi kun kunstig søtning! Dessuten spiste nordmenn tidligere mye mer kjøtt og grønnsaker som dem dyrket selv. I dag har kornmengden eksplodert. Du finner korn til alt, og det er ikke uvanlig at man spiser en drøss med brødskiver, en baguett, pizza med kornbunn og potetgull med korntilsetning. Korn korn korn. Anonymkode: 88694...f1e Ehem... kjøtt var forbeholdt de rike. Du vet jo ikke hva du snakker om. Folk spiste grøt morra, middag og kveld. Anonymkode: 86f91...58c 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Energidronning Skrevet 3. september 2020 #17 Del Skrevet 3. september 2020 brød er viktigste mat...har du vann og brød, så du har nesten alt du trenger. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #18 Del Skrevet 3. september 2020 Ja, mindre brød, og mer friskt grønt fra egne hager! Riv fuglekasseblokkene og etabler matjord i stedet 💚💚💚 Anonymkode: 45db3...a8c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 3. september 2020 #19 Del Skrevet 3. september 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Sukker? For 50 år siden hadde dem sukker på alt og til alt. I dag har vi kun kunstig søtning! Dessuten spiste nordmenn tidligere mye mer kjøtt og grønnsaker som dem dyrket selv. I dag har kornmengden eksplodert. Du finner korn til alt, og det er ikke uvanlig at man spiser en drøss med brødskiver, en baguett, pizza med kornbunn og potetgull med korntilsetning. Korn korn korn. Anonymkode: 88694...f1e Jeg vokste opp for 50 år siden og det var langt mindre sukker i kostholdet da enn det er nå. F.eks. var godteri noe man i beste fall fikk litt av på lørdager og det samme gjaldt brus. Grønnsaker var det også mindre av. "Folk" dyrket ikke så mye grønnsaker selv av den enkle grunn at det er klimatisk vanskelige forhold i Norge. Faktisk utgjorde frukt og grønnsaker en liten del av kostholdet for 50 år siden. Kjøtt var det også mindre av og det som var var ofte fetere enn det vi spiser i dag. Derimot ble det spist store mengder poteter og det vi i dag vil kalle fete melkeprodukter. Før det igjen var grøt og flatbrød, sammen med poteter, den vanligste maten for den jevne nordmann. 15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #20 Del Skrevet 3. september 2020 Alt med måte! 😉 Anonymkode: 87b02...c6d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå