Gå til innhold

Kan man bruke kremfløte i kaffe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Isteden for kaffefløte eller melk, eller vil den skille seg etc?

Anonymkode: 0bfec...e42

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Selvfølgelig kan man det.
Det er jo det man normalt gjør og gjorde før de begynte å produsere såkalt "kaffefløte", "matfløte" og andre fløte-imitasjoner.
Kremfløte er den eneste ekte fløten! :)

Anonymkode: 16862...c6b

  • Liker 5
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Isteden for kaffefløte eller melk, eller vil den skille seg etc?

Anonymkode: 0bfec...e42

Det var mormors favoritt drikk. Gjerne med flere sukkerbiter til *minner* 🥰

  • Liker 1
Skrevet

Forskjellen er såvidt jeg vet fettinnholdet.

Anonymkode: 8366d...eb4

Skrevet

Håper det er greit at jeg slenger på et spørsmål ang. fløte også?

Bruker bare kremfløte, kjøper aldri noen av de andre typene. Hvorfor klumper fløten seg i kjøleskapet? Det kan skje dagen etter jeg har satt fløten inn i kjøleskapet, det er ikke fordi den er på vei til å gå ut på dato. 

Anonymkode: 8e1cc...759

Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Forskjellen er såvidt jeg vet fettinnholdet.

Anonymkode: 8366d...eb4

Ja, men bruker jeg fløte så bruker jeg mye mindre enn feks melk. Så den er drøyere😊

Anonymkode: 0bfec...e42

Skrevet
1 hour ago, AnonymBruker said:

Håper det er greit at jeg slenger på et spørsmål ang. fløte også?

Bruker bare kremfløte, kjøper aldri noen av de andre typene. Hvorfor klumper fløten seg i kjøleskapet? Det kan skje dagen etter jeg har satt fløten inn i kjøleskapet, det er ikke fordi den er på vei til å gå ut på dato. 

Anonymkode: 8e1cc...759

Det er som oftest fordi vannet og fettet i fløten skiller seg. Rist godt på pakken før du skal bruke den, da lager du en emulsjon.

Det kan også skje hvis fløten begynner å bli gammel, men da er det fordi innholdet av melkesyre har økt, og syren fører til klumping. Uansett, det er bare å smake på fløten, så merker du om den er blitt sur eller ikke.  

Forøvrig så har du "caffe con panna" som er espresso med (pisket) fløte. 

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...