AnonymBruker Skrevet 27. august 2020 #1 Del Skrevet 27. august 2020 Begge fra svin altså. Hva er forskjellen, hvilken er best? Anonymkode: 5f091...3b5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. august 2020 #2 Del Skrevet 27. august 2020 Forskjellen er at i nakkekoteletter er fettet isprengt, mens svinekoteteletter har en fettrand. Om det utgjør en forskjell, kommer an på deg. Jeg liker begge, men foretrekker litt forskjellig tilbehør. Anonymkode: d94da...141 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skogshuldra Skrevet 27. august 2020 #3 Del Skrevet 27. august 2020 Nakkekotelett er mer fettmarmorert kjøtt, derav også mer smak. En vanlig svinekotelett har bare fett langs kanten og ingenting i selve "skiva". Ergo mindre smak. Men den største feilen folk ofte gjør, er å steike dem tørre - altså for lenge. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. august 2020 #4 Del Skrevet 27. august 2020 Jeg elsker nakkekoteletter. Svinekoteletter er ikke godt i det hele tatt. Anonymkode: b33ac...ce5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
911 Skrevet 27. august 2020 #5 Del Skrevet 27. august 2020 Nakkekoteletter stekt lenge i stekeovnen. Da blir de utrolig møre 👌 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. august 2020 #6 Del Skrevet 27. august 2020 12 minutter siden, 911 skrev: Nakkekoteletter stekt lenge i stekeovnen. Da blir de utrolig møre 👌 Hvis jeg tar de i panna, hvordan bør man gjøre det da? Anonymkode: 5f091...3b5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. august 2020 #7 Del Skrevet 27. august 2020 13 minutter siden, 911 skrev: Nakkekoteletter stekt lenge i stekeovnen. Da blir de utrolig møre 👌 Har du forresten tid og temperatur hvis jeg tar de i ovn en gang?😊 Anonymkode: 5f091...3b5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
911 Skrevet 27. august 2020 #8 Del Skrevet 27. august 2020 (endret) 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvis jeg tar de i panna, hvordan bør man gjøre det da? Anonymkode: 5f091...3b5 Tror du bør steke de først raskt slik at de blir brune og lenge på svak varme. Stekeovn er desidert best. Temperatur og tid er fruens domene så her må jeg innhente litt mer informasjon før jeg svarer 😄 Jeg bare spiser (neida, tar også min "turn" på kjøkkenet, Skulle bare mangle). Endret 27. august 2020 av 911 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Highhopes Skrevet 27. august 2020 #9 Del Skrevet 27. august 2020 En smakssak. Jeg elsker nakkekoteletter mens mannen vil helst ha svinekoteletter. Jeg syns nakkekoteletter smaker mye mer og bedre mens svinekoteletter er ganske smakløse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pillarguri Skrevet 27. august 2020 #10 Del Skrevet 27. august 2020 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvis jeg tar de i panna, hvordan bør man gjøre det da? Anonymkode: 5f091...3b5 Jeg pleier å piske et egg på flat tallerken, dyppe koteletten i egget, så dyppe koteletten i griljermel, deretter stekes på panna. Vær raus med smøret du steker i. Hos oss har dette vært en favoritt i alle år. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. august 2020 #11 Del Skrevet 27. august 2020 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Har du forresten tid og temperatur hvis jeg tar de i ovn en gang?😊 Anonymkode: 5f091...3b5 Jeg pleier å brune dem på panna, legge dem i ildfast form med litt vann og noen klatter smør, ha over aluminiumsfolie og steke i to timer på 150 grader. Blir skikkelig mørt og godt. Anonymkode: 80f63...feb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå