Gå til innhold

Kyllingboller?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Frøken Dings

Jeg har så mye kyllingfiléter liggende, og tenkte jeg skulle prøve meg på noen kyllingboller med pasta, men jeg har da aldri laget slike før, så jeg lurer på hvordan?

Tenkte som så at hvis jeg kverner kjøttet i foodprocessor, blander med egg, brødsmuler, persille og annet krydder og steker de i stekepanne, bør ikke det bli bra, da? Noen som har prøvd? Forslag til tilbehør?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Frøken Dings uinnlogget

Slik gjorde jeg det, dersom noen skulle være interessert:

4 kyllingfiléter oppi foodprocessor sammen med brødsmuler fra 1/4 brød, ca en håndfull persille, 2 fedd hvitløk, 2 ts chilipulver og en teskje salt. Kjør til en farse, ha oppi et egg så deigen skal henge bedre sammen.

Lag små boller med en spiseskje, og stek på ganske sterk varme noen få minutter. La bollene ettersteke til de er gjennomstekt.

Jeg serverte bollene sammen med hjemmelaget tomatsaus og pasta, og det var en kjempesuksess! Man kan også sikkert med stort hell kaste alt sammen i en ildfast form og gratinere med ost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...