Gjest Frøken Dings Skrevet 18. september 2002 #1 Del Skrevet 18. september 2002 Jeg har så mye kyllingfiléter liggende, og tenkte jeg skulle prøve meg på noen kyllingboller med pasta, men jeg har da aldri laget slike før, så jeg lurer på hvordan? Tenkte som så at hvis jeg kverner kjøttet i foodprocessor, blander med egg, brødsmuler, persille og annet krydder og steker de i stekepanne, bør ikke det bli bra, da? Noen som har prøvd? Forslag til tilbehør? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frøken Dings uinnlogget Skrevet 19. september 2002 #2 Del Skrevet 19. september 2002 Slik gjorde jeg det, dersom noen skulle være interessert: 4 kyllingfiléter oppi foodprocessor sammen med brødsmuler fra 1/4 brød, ca en håndfull persille, 2 fedd hvitløk, 2 ts chilipulver og en teskje salt. Kjør til en farse, ha oppi et egg så deigen skal henge bedre sammen. Lag små boller med en spiseskje, og stek på ganske sterk varme noen få minutter. La bollene ettersteke til de er gjennomstekt. Jeg serverte bollene sammen med hjemmelaget tomatsaus og pasta, og det var en kjempesuksess! Man kan også sikkert med stort hell kaste alt sammen i en ildfast form og gratinere med ost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå