AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #1 Skrevet 25. august 2020 Finnes det noe man kan gjøre for å gjøre kyllingkjøttdeig godt? Synes det er så smakløst. Evt. en rett det er godt i. Anonymkode: a2529...741
Million Skrevet 25. august 2020 #2 Skrevet 25. august 2020 Hørt om krydder? Det er vel bare å krydre etter din egen smak og behag? 3
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #3 Skrevet 25. august 2020 Kan brukes i taco, lasagne, forskjellige gryteretter. Bruk krydder du liker. Jeg pleier å bruke paprikakrydder, chilliflak og pepper, alt etter hva den skal brukes til👍🏼 Anonymkode: bc14e...50b
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #4 Skrevet 25. august 2020 Vi bruker en del kyllingkjøttdeig, men eneste som duger er tema 1000 sin egen. Har prøvd alle de andre, men de er ikke gode. Jeg lager og kyllingkjøttboller ganske ofte. Og det går kun med Rema 1000 sin, for de andre er det alt for mye vann i, så det går ikke an. Så må man krydre da. Anonymkode: 44543...ee7
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #5 Skrevet 25. august 2020 Bruker det kun hvor det kan krydres ihjel (slik som taco). Anonymkode: 2c57b...367 1
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #6 Skrevet 25. august 2020 https://www.godt.no/oppskrift/9042/nudler-med-smaksrik-kjoettdeig Synes denne oppskriften var veldig god, både jeg og samboer likte den veldig godt. Anonymkode: 34008...008 1
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #7 Skrevet 25. august 2020 Du må ha i andre ingredienser som gir smak, paprika, mais, diverse bønner, løk, bacon. Da blir det også mer mat. pastasaus på kyllingkjøttdeig, paprika og litt stekt bacon med en sausbase på fløte- Mums! Anonymkode: 18f42...c92 1
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #8 Skrevet 25. august 2020 Jeg lager asiatisk kyllingkjøttboller, krydres slik de minner om vårruller i smak. Ellers om oppskrift sier svinekjøttdeig så tar vi like lett kylling. Anonymkode: 02163...565
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #9 Skrevet 25. august 2020 I vårruller! Da er det nydelig godt. Anonymkode: 8f761...11d
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #10 Skrevet 25. august 2020 Hvorfor skal du absolutt bruke jævelskapet, da, som du sier er det jo ikke godt? En ting er at smaken ikke er god, synes heller ikke det hjelper med krydder fordi konsistensen er så ekkel. Om noen påstår at de faktisk liker kyllingkjøttdeig må de ha aldeles underutviklede smaksløker. Anonymkode: db058...e9f 2
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #11 Skrevet 25. august 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Vi bruker en del kyllingkjøttdeig, men eneste som duger er tema 1000 sin egen. Har prøvd alle de andre, men de er ikke gode. Jeg lager og kyllingkjøttboller ganske ofte. Og det går kun med Rema 1000 sin, for de andre er det alt for mye vann i, så det går ikke an. Så må man krydre da. Anonymkode: 44543...ee7 Hva slags krydder bruker du? Anonymkode: a2529...741
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #12 Skrevet 25. august 2020 15 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor skal du absolutt bruke jævelskapet, da, som du sier er det jo ikke godt? En ting er at smaken ikke er god, synes heller ikke det hjelper med krydder fordi konsistensen er så ekkel. Om noen påstår at de faktisk liker kyllingkjøttdeig må de ha aldeles underutviklede smaksløker. Anonymkode: db058...e9f Det er den sunneste kjøttdeigen. Anonymkode: a2529...741 2
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #13 Skrevet 25. august 2020 21 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor skal du absolutt bruke jævelskapet, da, som du sier er det jo ikke godt? En ting er at smaken ikke er god, synes heller ikke det hjelper med krydder fordi konsistensen er så ekkel. Om noen påstår at de faktisk liker kyllingkjøttdeig må de ha aldeles underutviklede smaksløker. Anonymkode: db058...e9f Den er billig. Det er vel det eneste positive med den. Anonymkode: a2504...6f9 2
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #14 Skrevet 25. august 2020 Takk for mange gode tips!😊 Anonymkode: a2529...741
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #15 Skrevet 25. august 2020 13 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er den sunneste kjøttdeigen. Anonymkode: a2529...741 Synes det smaker heslig. Anonymkode: 13561...b05 3
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #16 Skrevet 25. august 2020 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Kan brukes i taco, lasagne, forskjellige gryteretter. Bruk krydder du liker. Jeg pleier å bruke paprikakrydder, chilliflak og pepper, alt etter hva den skal brukes til👍🏼 Anonymkode: bc14e...50b 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Bruker det kun hvor det kan krydres ihjel (slik som taco). Anonymkode: 2c57b...367 Smaker det vanlig taco-kjøttdeig da? Anonymkode: a2529...741
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #17 Skrevet 25. august 2020 Kyllingkjøttdeig smaker jo hoggorm. Anonymkode: e4e23...dc5 3
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #18 Skrevet 25. august 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Synes det smaker heslig. Anonymkode: 13561...b05 31 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kyllingkjøttdeig smaker jo hoggorm. Anonymkode: e4e23...dc5 Ja, har dere svar på spørsmålsstillingen også eller? Anonymkode: a2529...741
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #19 Skrevet 25. august 2020 Kan ikke skjule MUK. Vil du ha kyllingkjøttdeig, lag den seøv av kyllingkjøtt!!!! Anonymkode: 02d93...eb6 1
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #20 Skrevet 25. august 2020 3 minutter siden, AnonymBruker said: Kan ikke skjule MUK. Vil du ha kyllingkjøttdeig, lag den seøv av kyllingkjøtt!!!! Anonymkode: 02d93...eb6 Nå viser det seg at MUK faktisk er sunnere nn man har vurdert det tidligere fordi det inneholder fett og sener, som igjen inneholder viktige byggestoffer som kroppen har nytte av. Hvorfor tror du ellers man koker næringsrik kraft av kjøttben og sener? Jeg har en krydderblanding som er kjøpt hs TG Fridays, Italiensk blanding. Den er ypperlig til alle typer kjøttdeig med mye deilig grønt krydder. Alt ettersom hva jeg lager, om det er lapskaus med kjøttdeig eller pasta og kjøttdeig, varierer jeg mengden med krydder. Bruker minst mengde i lapskaus, og mest i typiske pastaretter. Bruker også litt i fløtesaus med grønne erter og pasta. I tillegg bruker jeg salt med jod, hvit og sort pepper, hvitløk, vanlig løk eller rødløk, noe gulrot (setter også smak) eller fersk paprika og chili. Jeg bruker aldri tørket paprika og chili da det ikke smaker like godt som ferske varer. I tillegg bruker jeg ikke oljer eller stekefett da kjøttdeigene har nok fett til å surre både kjøttet og krydderne. Om jeg lager lapskaus har jeg oppi krydderne først med kjøttdeigen så det får tid på seg til å blande smakene, stekes i kjelen før jeg tilsetter resten av ingrediensene, vender det rundt i stekefettet som er avgitt fra kjøttet, og tilsetter vann til slutt. Lærte av noen at krydder må varmes opp for å gi skikkelig smak, og derfor skal tilsettes først og gjerne mens kjøttdeigen stekes. Da unngår man også stive krydderbiter som stikker i munnen. Gjelder særlig grønne bladkrydder som oregano, timian, osv. Anonymkode: b6d0a...559 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå