AnonymBruker Skrevet 24. august 2020 #1 Skrevet 24. august 2020 Ost fo meg har alltid vært gulost på brødskiven da jeg var liten😁 og på pizza selvfølgelig. Norvegia eller Synnøve, det er alt. Men det er jo tydelig at det finnes så mye mer og folk spiser bare ren ost for seg selv? Så hva er godt, og hvordan bruker dere det? Lær meg litt om ost😄 Anonymkode: af77a...519
AnonymBruker Skrevet 24. august 2020 #2 Skrevet 24. august 2020 Dette er hva jeg bruker de til: Blåmuggost er godt i dressinger, på pizza, hamburger, i salat sammen med noe søtt som jordbær, plommer, pærer.. På kjeks syntes jeg det er best på tynne kjeks sammen med pære i tynne skiver, evt rørte bær eller hjemmelaget plommesyletøy. (Syltetøy frs butikk blir fort for mye sukker i for meg -) Gruyere er driitgodt på ostesmørbrød sammen med Timian! Bland olivenolje, hvitløk, pepper og timian og smør på brødskiven. Topp med masse Gruyere og gratinert i ovn. Mozzarella er godt på pizza, bruschetta, caprese og i salater. Passer perfekt med tomat. Brie og chevre er godt på kjeks alene eller med noe søtt som honning eller rørte bær/hjemmelaget syltetøy. Brie er også godt på hamburger og med kylling. (eks fylt Kylling) Anonymkode: 43e9d...29c 1
skrue Skrevet 24. august 2020 #3 Skrevet 24. august 2020 9 hours ago, AnonymBruker said: Ost fo meg har alltid vært gulost på brødskiven da jeg var liten😁 og på pizza selvfølgelig. Norvegia eller Synnøve, det er alt. Men det er jo tydelig at det finnes så mye mer og folk spiser bare ren ost for seg selv? Så hva er godt, og hvordan bruker dere det? Lær meg litt om ost😄 Anonymkode: af77a...519 Begynn å prøve ut. En gang hver uke eller annen uke eller det som passer kjøper du en ny ost. Masse godt å få kjøpt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå