Gå til innhold

AMORF vindusbelegg fra IKEA


Spirito

Anbefalte innlegg

Sitter og kikker på bruksanvisningen her, den er selvfølgelig bare tegnet. Først skal man tydeligvis vaske vinduet. Greit nok, det skjønner man jo at er en nødvendighet. Så skal man klippe opp i passe størrelse, og så ser det ut som om man skal spraye vinduet med såpevann uten å tørke av? Stemmer det? :overrasket:

Hva slags såpe skal man bruke da da? Er alt greit, eller er det noen midler som har mer såpeegenskaper enn andre?

Mannen på tegningen står og sprayer vinduet med en flaske, og det er tegnet bobler ved siden av dusjen fra flaska. :sjenert:

Endret av Spirito
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg vasket først vinduet godt med salmiakk. Sprayet ikke med såpe jeg heller,synes det virket merkelig. Lot vinduet være litt fuktig (tror det er lettere å få det på da) greit å være to fant vi ut og så jobbe seg ut fra midten. Pass på å ikke skrape så altfor hardt da kan det bli riper! Lykke til! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Poenget med at vinduet skal være litt vått med såpevann, eks zalo, er at det er mye lettere å få på plass belegget med limet under når det er vått, da har du mulighet til å styre det på plass. Så stryker du såpevannet ut mot kantene når du er fornøyd med plasseringen, og vips så sitter det der det skal :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi sprayet med såpevann ja.

Men vi ble uansett ikke fornøyde med resultatet så vi brukte bare den ene rullen vi hadde åpnet og byttet resten. Kjøpte heller en rull i en fargehandel (Jernia eller noe..) med noe a'la kontaktpapir som vi klistret på. Det ble mye finere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...