AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #1 Skrevet 22. august 2020 Man snakker jo om lav, middels og høy varme ved steking av feks kjøtt eller fisk. Hva regner du som lav/middels/høy? Jeg tenker jo ut i fra de ulike trinnene på platen, at feks det midterste er middels osv, men er det egentlig sånn? Eller er feks middels varme høyere ifht hva som er vanlig å steke ved? Anonymkode: 2ed6e...5fb
temolitus Skrevet 23. august 2020 #2 Skrevet 23. august 2020 Platetoppen min går fra 1-9, så jeg tenker som deg; 1-3 er lav, 4-6 er middels og 7-9 er høy
AnonymBruker Skrevet 23. august 2020 #3 Skrevet 23. august 2020 Platetoppen min går fra 1-6. Lav er 1-2, middels 3-4 og høy 5-6 Anonymkode: e6e77...14a
AnonymBruker Skrevet 27. august 2020 #4 Skrevet 27. august 2020 På 23.8.2020 den 18.06, temolitus skrev: Platetoppen min går fra 1-9, så jeg tenker som deg; 1-3 er lav, 4-6 er middels og 7-9 er høy På 23.8.2020 den 21.01, AnonymBruker skrev: Platetoppen min går fra 1-6. Lav er 1-2, middels 3-4 og høy 5-6 Anonymkode: e6e77...14a Hvilke trinn pleier dere å steke på? Anonymkode: 2ed6e...5fb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå