Gå til innhold

Lav, middels, høy varme


Anbefalte innlegg

Skrevet

Man snakker jo om lav, middels og høy varme ved steking av feks kjøtt eller fisk. Hva regner du som lav/middels/høy? Jeg tenker jo ut i fra de ulike trinnene på platen, at feks det midterste er middels osv, men er det egentlig sånn? Eller er feks middels varme høyere ifht hva som er vanlig å steke ved?

Anonymkode: 2ed6e...5fb

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Platetoppen min går fra 1-9, så jeg tenker som deg; 1-3 er lav, 4-6 er middels og 7-9 er høy :) 

Skrevet

Platetoppen min går fra 1-6. Lav er 1-2, middels 3-4 og høy 5-6

Anonymkode: e6e77...14a

Skrevet
På 23.8.2020 den 18.06, temolitus skrev:

Platetoppen min går fra 1-9, så jeg tenker som deg; 1-3 er lav, 4-6 er middels og 7-9 er høy :) 

 

På 23.8.2020 den 21.01, AnonymBruker skrev:

Platetoppen min går fra 1-6. Lav er 1-2, middels 3-4 og høy 5-6

Anonymkode: e6e77...14a

Hvilke trinn pleier dere å steke på?

Anonymkode: 2ed6e...5fb

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...