AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #1 Skrevet 22. august 2020 Hei. Dere som kjøper brød i butikkene og skjærer i brødmaskinen. Hva bruker dere istedenfor plastikken? Jeg prøver å unngå plastbruk så mye som mulig, men sliter med å finne en løsning på dette. Jeg har ikke brødmaskin hjemme, så skjærer opp på butikken. Har brukt plastikk helt nå, da jeg fjernet den i går. Men da opplevde jeg at brødet var steinhardt i kjøleskapet. Brødet lå selvsagt i emballasjen med klips på. Har fått tips om tøypose, men vet ikke om det fungerer? Og finnes det tøyposer for brød? Anonymkode: 070f7...f3f
AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #2 Skrevet 22. august 2020 Brødboks....eller annen tett boks Frys og ta opp etterhvert som du trenger.... Kan ikke se for meg at tøypose fungerer, det vil tørke ut. Anonymkode: c37df...e34
Gjest Albbas Skrevet 22. august 2020 #3 Skrevet 22. august 2020 https://brodogkorn.no/fakta/slik-oppbevarer-du-brod-best/
AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #4 Skrevet 22. august 2020 Tøypose eller kjøkkenhåndkle funker fint på hele brød. Men om du bruker brødskjæremaskin i butikken, så egner det så mer å fryse, eller i brødboks. Brød egner seg ikke til å ligge i kjøleskapet. Anonymkode: 737ca...173
applestories Skrevet 23. august 2020 #5 Skrevet 23. august 2020 Selv om du ikke har brødmaskin har du kanskje en brødkniv hjemme? Dersom du spiser mye brød ville jeg latt være å skjære opp på butikken. Dersom du spiser lite brød ville skjært opp på butikken og puttet det i fryseren. Funker fint å ta opp noen skiver av gangen. Få det uansett ut av kjøleskapet, oppbevar i en mørk skuff eller skap.
AnonymBruker Skrevet 23. august 2020 #6 Skrevet 23. august 2020 Jeg skjærer opp brødet med kniv hjemme, da holder det seg saftig lenger. Skjærer du opp i butikken er det lurt å fryse ned, og så heller ta opp de skivene du trenger. Brødposer kan for øvrig brukes om igjen, jeg tørker av posene og bruker dem flere ganger. Eller oppbevares brødet best i tett boks. Brød skal ikke oppbevares i kjøleskap. Anonymkode: a8e64...711
Me for life Skrevet 23. august 2020 #7 Skrevet 23. august 2020 15 timer siden, AnonymBruker skrev: Men da opplevde jeg at brødet var steinhardt i kjøleskapet Bakevarer skal ikke i kjøleskapet, det gjør det alltid tørrere. 1
AnonymBruker Skrevet 23. august 2020 #8 Skrevet 23. august 2020 Det heter ikke plastikk på norsk, det heter plast. Anonymkode: 342a6...cb4
AnonymBruker Skrevet 23. august 2020 #9 Skrevet 23. august 2020 Brødpose gjør at brødet holder en veldig god kombinasjon av fuktighet og luft. Brødboks funker også bra. Anonymkode: 7100d...200
AnonymBruker Skrevet 23. august 2020 #10 Skrevet 23. august 2020 Just now, AnonymBruker said: Brødpose gjør at brødet holder en veldig god kombinasjon av fuktighet og luft. Brødboks funker også bra. Anonymkode: 7100d...200 Med brødpose mener jeg sånn i stoff. Anonymkode: 7100d...200
AnonymBruker Skrevet 24. august 2020 #11 Skrevet 24. august 2020 Det er ikke noe feil med innpakningen din, men oppbevaringen. Brød skal da ikke være i kjøleskapet. Jeg fryser ned brød, også taes det opp etter behov. Anonymkode: cc40b...21d
skrue Skrevet 24. august 2020 #12 Skrevet 24. august 2020 Det er ikke en opsjon å la være å skjære opp i butikken? Da slipper man mye av denne problematikken av seg selv. Jeg lager alt av brød selv og fryser mye av gangen. Jeg ville ha feks frosset halvparten med en gang av et kjøpt brød, spesielt om det var skivet opp.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå