AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #1 Skrevet 22. august 2020 Ja da viser det seg at jeg ikke tåler brød, spelt og korn noe særlig. Og heller ikke gjær. Noe som utelukker så å si alt av brødvarer og knekkebrød. Glutenfritt er ikke aktuelt, det smaker høgg. Så over til saken, pga dette har jeg en hel kubbe brunost liggende, dvs fløtemyost, som jeg nå ikke aner hvordan jeg skal få spist opp? Raspeball er uaktuelt, tar for mye tid. Har dere noen forslag til hvordan jeg kan bruke opp brunosten? Kombinasjoner? Kan den brukes i pastaretter? Annet? Med frukt? Tar imot alle forslag med Stort TAKK! Anonymkode: 87ddf...b98
AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #2 Skrevet 22. august 2020 Brunostmousse eller pasta med brunost Anonymkode: 30cb6...d96
AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #3 Skrevet 22. august 2020 Issaus eller fløtesaus Anonymkode: 30cb6...d96
powerpuffen Skrevet 22. august 2020 #4 Skrevet 22. august 2020 (endret) Bruker stort sett bare brunost til lutefisk, men jeg er ikke en racer på matlaging😅 MEN! Denne oppskriften på glutenfrie rundstykker er helt nydelig. Det eneste jeg spiser av brødmat som cøliaker! disse er helt nydelig med brunost for øvrig. Disse spiser hele familien min, fordi de rett og slett smaker mye bedre enn mye av vanlige rundstykker. Jeg bruker jyttemel (grønn) og hele glutenfrie havregryn istedenfor det som er listet opp i oppskriften. https://beritnordstrand.no/nordstrands-glutenfrie-proteinrundstykker/ Endret 22. august 2020 av Sprinkle
AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #5 Skrevet 22. august 2020 Raspeballer kan man kjøpe ferdig! Brunost perfekt til å ha oppi hvit saus til! Duppe! Ellers kan du sende brunosten til Ole Gunnar Solskjær i posten! Setter han garantert pris på, bare se her: https://youtu.be/e8pFDQ7Vrb8 Anonymkode: 0a45a...729 1
AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #6 Skrevet 22. august 2020 Brunsaus. Spiser også brunost på risengrynsgrøten Anonymkode: f1a7c...351
Jerry Lee Skrevet 22. august 2020 #7 Skrevet 22. august 2020 Rører inn 2-3 skiver i brun saus jeg, også. 2
GammelKaktus Skrevet 22. august 2020 #8 Skrevet 22. august 2020 Utenom på knekkebrød og vafler så blir det et par skiver i brun saus. All glutenfritt er da ikke dritt, har fått vafler hos ei venninne og kom ikke på at de var glutenfrie.
AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #9 Skrevet 22. august 2020 Møsbrømlefse I brunsaus Smeltet på is. Anonymkode: cc6cf...748
AnonymBruker Skrevet 22. august 2020 #10 Skrevet 22. august 2020 Bruker brunost i lapskaus, brunsaus og reinsdyrsgryte. Anonymkode: 21f1c...07f 1
Gibralfaro Skrevet 22. august 2020 #11 Skrevet 22. august 2020 Jeg bruker brunost kun til brun- eller viltsaus, aldri til noe annet. Men så er jeg visstnok litt kresen også. 1
Butter Skrevet 23. august 2020 #12 Skrevet 23. august 2020 Har ikke prøvd enda, men virker spennende : https://www.tine.no/oppskrifter/desserter/is-og-sorbet/brunostis https://www.godt.no/oppskrift/8965/vill-burger-med-brun-geitost-og-einebaer ellers bruker jeg også brunost i fløtesaus og fløtebaserte viltgryter
little fairy Skrevet 24. august 2020 #13 Skrevet 24. august 2020 Kan sikkert fryse i biter og ta ut til bruk i viltgryter, sauser og lignende. Kanskje du kan prøve å lage brunost-is? Kan du spise riskaker?
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #14 Skrevet 25. august 2020 Kan du spise lompe? Datteren min elsker lompe med brunost. Anonymkode: 6e7c8...3d8
AnonymBruker Skrevet 25. august 2020 #15 Skrevet 25. august 2020 Tusen tak for alle tips og forslag! Noen tipset meg om muligheten for å lage karameller av brunost og sukker, og jeg lurer på å prøve det. I morgen skal jeg ha litt brunost i en klatt kjøttdeig og smake hvordan det blir. Anonymkode: 87ddf...b98
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå