Den Sagnomsuste Skrevet 18. august 2020 #1 Skrevet 18. august 2020 Hva er best? Det er mørbradbiff btw
AnonymBruker Skrevet 18. august 2020 #6 Skrevet 18. august 2020 begge deler Anonymkode: 31a47...151 6
AnonymBruker Skrevet 18. august 2020 #8 Skrevet 18. august 2020 Absolutt i begge deler. Anonymkode: 057f5...55a 3
AnonymBruker Skrevet 18. august 2020 #10 Skrevet 18. august 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Absolutt i begge deler. Anonymkode: 057f5...55a mye bedre smak da ja! Anonymkode: 31a47...151 1
K.B. Skrevet 18. august 2020 #11 Skrevet 18. august 2020 Spørs hvordan du steker biffen. Men nøytral olje er generelt et trygt valg. Jeg steker alltid biff på en grillpanne. 1
Den Sagnomsuste Skrevet 18. august 2020 Forfatter #12 Skrevet 18. august 2020 (endret) Jeg elsker dere alle! Fantastisk respons : D jeg tenker eventuelt å bruke vanlig matolje (sånn gulaktig flakse fra butikken "Kiwi" - tror den heter rapsolje...) eller vanlig soft flora. Jeg skal også ha sopp (champignon som tilbehør og tenker å dele de opp og steke i hvitløkspulver OG eventuelt noe annet?) Samt steke litt paprika og ha kokte poteter til. Bearnaisesaus blir greia på toppen av det hele, høres det greit ut? hvordan bør jeg steke soppen og paprikaen? (Beklager alle disse spm, men jeg er helt grønn på matlaging!) Jeg har alltid understekt biffen før og tar gjerne imot tips til rosa biff! # synes biff som er kald i kjernen er ekkelt! Igjen! Jeg elsker dere! Redd middagen vår Endret 18. august 2020 av Den Sagnsomsuste
Chuck Skrevet 18. august 2020 #13 Skrevet 18. august 2020 1 minutt siden, Den Sagnsomsuste skrev: jeg tenker eventuelt å bruke vanlig matolje (sånn gulaktig flakse fra butikken "Kiwi" - tror den heter rapsolje...) eller vanlig soft flora. Soft flora er margarin. Bruk heller ekte smør. Går fint an å kombinere med olje, men det er en smakssak. 5
Den Sagnomsuste Skrevet 18. august 2020 Forfatter #15 Skrevet 18. august 2020 Akkurat nå, Chuck skrev: Soft flora er margarin. Bruk heller ekte smør. Går fint an å kombinere med olje, men det er en smakssak. Akkurat nå, Kalikalinka skrev: Soft flora er IKKE smør! Så kjipt! Er på hytte 4 mil fra nærmeste butikk og flora er det jeg kjøpte inn
AnonymBruker Skrevet 18. august 2020 #16 Skrevet 18. august 2020 Steker i Melange, gir kjempegod smak. Koker ut pannen til en fantastisk sky etter jeg har stekt biffen. Anonymkode: 70a5f...5b7 1
Rumle Skrevet 18. august 2020 #18 Skrevet 18. august 2020 34 minutter siden, AnonymBruker skrev: mye bedre smak da ja! Anonymkode: 31a47...151 Er det ikke mest fordi smør og olje sammen tåler litt høyere temperaturer man bruker begge? 1
AnonymBruker Skrevet 18. august 2020 #19 Skrevet 18. august 2020 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Steker i Melange, gir kjempegod smak. Koker ut pannen til en fantastisk sky etter jeg har stekt biffen. Anonymkode: 70a5f...5b7 Æsj. Anonymkode: b5875...bc9
AnonymBruker Skrevet 18. august 2020 #20 Skrevet 18. august 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Æsj. Anonymkode: b5875...bc9 Det heter sjy, forresten. Anonymkode: b5875...bc9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå