AnonymBruker Skrevet 13. august 2020 #1 Del Skrevet 13. august 2020 Jeg har aldri brukt frosne grønnsaker før, men tenkte at dette er jo en fin måte å ha friske grønnsaker til enhver middagsrett i beredskap i fryseren hjemme. Ferske grønnsaker råtner og visner og blir dårlige så lett om man kjøper inn lang tid i forveien. Med frosne grønnsaker kan man handle inn grønnsaker for uker og måneder i forveien. Spørsmålet er da; hvordan tilbereder jeg frosne grønnsaker? Si en pose med vanlig grønnsaksblanding? Hvor lenge skal de koke? Man koker opp vann, har i grønnsakene i ønsket mengde og så koker det bare en stund.... 5 minutter? 10? Anonymkode: b6e31...048 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. august 2020 #2 Del Skrevet 13. august 2020 Jeg lar de kun få ett oppkok. Anonymkode: 022de...51a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cleangal Skrevet 13. august 2020 #3 Del Skrevet 13. august 2020 Det står på pakken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. august 2020 #4 Del Skrevet 13. august 2020 Det står på posen. Anonymkode: 3aef3...58b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. august 2020 #5 Del Skrevet 14. august 2020 bare la det få et oppkok å la de trekke noen minutter:) kommer ann på balndingen selvsagt og hvor store biter men det går kjapt Anonymkode: 187e3...8e7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. august 2020 #6 Del Skrevet 14. august 2020 Nå har du fått svar på spørsmålet,så da tar jeg meg friheten til å komme med et annet tips vedrørende tilbredning av frosne grønnsaker,og det er damping. Jeg har en sånn blomst(legger ved link på slutten av innlegget ) som man bruker for å unngå at vannet koker over når man skal koke opp ulike ting og den bruker jeg også til å dame grønnsaker. Om jeg f.eks skal koke poteter så legger jeg blomsten over kjelen,og når det er igjen noen minutter på poteten legger jeg grønnsakene på blomsten og så legger jeg et kjelelokk over https://www.kitchn.no/nettbutikk/kjokkenutstyr/kok-stekeredskaper/cl10005/ Anonymkode: 5ced3...1ef 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. august 2020 #7 Del Skrevet 14. august 2020 De trenger bare et oppkok. Unntaket er om det er rosenkål i, de trenger ofte et par minutter lengre. Jeg pleier som regel bare slenge det i mikroen, jeg.. Anonymkode: c5aa3...25a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå