AnonymBruker Skrevet 12. august 2020 #1 Skrevet 12. august 2020 Jeg er veldig glad i utenlandsk mat og lurer på om du kommer fra et annet land, og har lyst å dele oppskrifter? Liker ikke at det man kjøper i Norge er tilpasset norske ganer. Si gjerne hvor du kommer fra☺️ Anonymkode: cc7ab...735 1
stan Skrevet 12. august 2020 #2 Skrevet 12. august 2020 Denne retten er inspirert av en rett som ble laget av en kinesisk venn. Har smakt varianter av den i Kina, med andre typer fisk og krydder. Ingredienser: Fisk, gjerne pangafisk ca 1 kg En bunt brokkoli ca 1 dl olje litt soyaolje litt eddik (helst asiatisk / kinesisk) halv teskje sukker hvitløk ingefær salt annet krydder etter smak. Framgangsmåte: Fisken dampes i ca 20 minutter. Salt gjerne litt. Brokkolien legges i kokende vann og gies et kjapt oppkok. Bland krydderoljen, smak til. Tilsett gjerne andre krydderier, f.eks. chili fersk eller pulver, koriander pulver eller annet. Kok opp oljen, og la den koke på lav varme til hvitløken er brunet. Legg fisken på en seng av brokkoli. Hell til slutt den varme krydderoljen over. Denne retten har vært en suksess, enkel å lage, og smakfull. Kan lages sterk etter behov.
AnonymBruker Skrevet 12. august 2020 #3 Skrevet 12. august 2020 15 minutter siden, stan skrev: Denne retten er inspirert av en rett som ble laget av en kinesisk venn. Har smakt varianter av den i Kina, med andre typer fisk og krydder. Ingredienser: Fisk, gjerne pangafisk ca 1 kg En bunt brokkoli ca 1 dl olje litt soyaolje litt eddik (helst asiatisk / kinesisk) halv teskje sukker hvitløk ingefær salt annet krydder etter smak. Framgangsmåte: Fisken dampes i ca 20 minutter. Salt gjerne litt. Brokkolien legges i kokende vann og gies et kjapt oppkok. Bland krydderoljen, smak til. Tilsett gjerne andre krydderier, f.eks. chili fersk eller pulver, koriander pulver eller annet. Kok opp oljen, og la den koke på lav varme til hvitløken er brunet. Legg fisken på en seng av brokkoli. Hell til slutt den varme krydderoljen over. Denne retten har vært en suksess, enkel å lage, og smakfull. Kan lages sterk etter behov. Takk for oppskrift. Skal testes. Kult at du ville dele 😊 Fisk er aldri feil. Anonymkode: cc7ab...735
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå