Gå til innhold

Oppskrift på autentisk mat fra hele verden - Vil du dele?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er veldig glad i utenlandsk mat og lurer på om du kommer fra et annet land, og har lyst å dele oppskrifter?

Liker ikke at det man kjøper i Norge er tilpasset norske ganer. 
 

Si gjerne hvor du kommer fra☺️

Anonymkode: cc7ab...735

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Denne retten er inspirert av en rett som ble laget av en kinesisk venn. Har smakt varianter av den i Kina, med andre typer fisk og krydder. 

Ingredienser:

Fisk, gjerne pangafisk ca 1 kg

En bunt brokkoli

ca 1 dl olje

litt soyaolje

litt eddik (helst asiatisk / kinesisk) 

halv teskje sukker

hvitløk

ingefær

salt

annet krydder etter smak. 

 

Framgangsmåte:

Fisken dampes i ca 20 minutter. Salt gjerne litt.

Brokkolien legges i kokende vann og gies et kjapt oppkok.

Bland krydderoljen, smak til.

Tilsett gjerne andre krydderier, f.eks. chili fersk eller pulver, koriander pulver eller annet.

Kok opp oljen, og la den koke på lav varme til hvitløken er brunet.

Legg fisken på en seng av brokkoli.

Hell til slutt den varme krydderoljen over.

 

Denne retten har vært en suksess, enkel å lage, og smakfull. Kan lages sterk etter behov. 

Skrevet
15 minutter siden, stan skrev:

Denne retten er inspirert av en rett som ble laget av en kinesisk venn. Har smakt varianter av den i Kina, med andre typer fisk og krydder. 

Ingredienser:

Fisk, gjerne pangafisk ca 1 kg

En bunt brokkoli

ca 1 dl olje

litt soyaolje

litt eddik (helst asiatisk / kinesisk) 

halv teskje sukker

hvitløk

ingefær

salt

annet krydder etter smak. 

 

Framgangsmåte:

Fisken dampes i ca 20 minutter. Salt gjerne litt.

Brokkolien legges i kokende vann og gies et kjapt oppkok.

Bland krydderoljen, smak til.

Tilsett gjerne andre krydderier, f.eks. chili fersk eller pulver, koriander pulver eller annet.

Kok opp oljen, og la den koke på lav varme til hvitløken er brunet.

Legg fisken på en seng av brokkoli.

Hell til slutt den varme krydderoljen over.

 

Denne retten har vært en suksess, enkel å lage, og smakfull. Kan lages sterk etter behov. 

Takk for oppskrift. Skal testes. Kult at du ville dele 😊 Fisk er aldri feil. 

Anonymkode: cc7ab...735

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...