AnonymBruker Skrevet 12. august 2020 #1 Skrevet 12. august 2020 Skal lage hjemmelaget likør av moreller, og det er min første gang. Noen som vet om steinene bør fjernes? Anonymkode: 63c60...1c2
AnonymBruker Skrevet 12. august 2020 #2 Skrevet 12. august 2020 Har ikke laget likør av moreller før, men tror ikke de bør fjernes. Stener gjør ofte bæret mer holdbart. Tror ikke de har særlig innvirkning på smak. Kanskje de tilfører litt bitterhet, men det tviler jeg egentlig sterkt på. Anonymkode: 85bcf...40f
~umulia~ Skrevet 12. august 2020 #3 Skrevet 12. august 2020 Steinene i kirsebær gir en veldig god mandelsmak. Jeg pleier å fjerne ca halvparten av steinene så smaken ikke blir for dominerende. Tror det er likt med Moreller 🍒
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå