Annie Skrevet 17. september 2002 #1 Del Skrevet 17. september 2002 Min eks-svigermor lager noe som heter grytepudding. Minner kanskje litt om kålruletter, men det er en slags kjøttpudding som blir kokt i kål. Hun er dessverre VELDIG hemmelighetsfull når det gjelder den forb... oppskriften, så jeg håper noen her kan hjelpe meg. Kan jo nevne at hun er vestlending, mulig det er noe hun har derfra... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cinnamon Skrevet 18. september 2002 #2 Del Skrevet 18. september 2002 Det høres ut som kålpuddingen vi lagde på skolekjøkkenet for snart 20 år siden! 400 g kjøttdeig 1 ts salt 1 ss potetmel 2 ss strøbrød/griljermel ca. 3 dl melk 1/4 ts pepper 1 krm ingefær 1 krm muskat 1/2 finhakket løk 3/4 kg hvitkål 1 dl buljong 2 ss margarin Rør kjøttdeigen med salt, potetmel og strøbrød. Spe med melk. Tilsett krydder og løk. Snitt kålen i grove strimler og kok den noen min. i vann. Slå av kokevannet og legg kålen over i en ildfast form. Slå over buljong. Legg kjøttdeigen over kålen og legg margarinklatter på toppen. Stekes midt i ovnen på 180 gr. i 40 min. Og jeg er vestlending.... :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå