AnonymBruker Skrevet 9. august 2020 #1 Skrevet 9. august 2020 Skal lage klubb og duppe, trenger 200 fra brunost til å ha i sausen, men har bare en liten skalk, 50 gram maks. Men har en hel boks prim, noen som tror det kan funke som erstatning? Anonymkode: 390da...5e4
AnonymBruker Skrevet 10. august 2020 #2 Skrevet 10. august 2020 Ja, det går fint Anonymkode: 3fee9...ec4
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 10. august 2020 #3 Skrevet 10. august 2020 Aldri brukt brunost i duppe, Jeg har i stekefettet fra flesket.
Måneskinn Skrevet 10. august 2020 #4 Skrevet 10. august 2020 (endret) 3 minutter siden, Catalina Culès skrev: Aldri brukt brunost i duppe, Jeg har i stekefettet fra flesket. Mange steder er det veldig vanlig å bruke brunost, spesielt i Gudbrandsdalen og deromkring. Vi har heller ikke flesk til, bare klubb med duppe. Det jo forskjellig fra sted til sted hvordan man gjør det Endret 10. august 2020 av Måneskinn 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå