Stoltskeiv Skrevet 7. august 2020 #1 Skrevet 7. august 2020 Hva pleier du å bruke på pizzaen? I dag har jeg skinke, kjøttboller fra peppes, ananas (sorry til motstandere), paprika, asparges og ost selvfølgelig. Gøy å høre hva andre trenger. Trenger litt inspirasjon til neste gang 😊 1
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 7. august 2020 #2 Skrevet 7. august 2020 Jeg liker å lage 80-talls pizza, pizzasaus, kjøttdeig, løk, sopp, paprika, ost.
Brunhilde Skrevet 7. august 2020 #3 Skrevet 7. august 2020 Jeg varierer litt, men i morgen blir det salchicha, chorizo og bacon, cherrytomater og sorte oliven kommer i tillegg. Noen ganger har jeg biffkjøtt med sopp og oliven, andre ganger reker, båskjell og blekksprut med tomat og oliven. Alltid oliven.
Haribo Skrevet 7. august 2020 #4 Skrevet 7. august 2020 Varierer med 3 typer pizza: Tykkbunnet med klassisk tomatsaus med kjøttdeig,løk,paprika og ananas.Jarlsberg og Norvegia ost. Tynn bunn med saus laget av herm.tomat,masse krydder og hvitløk. Spekeskinke,sopp og rødløk.Jarlsbergost event mozzarelle toppet med mye parmesan. Hvit pizza med saus av creme fraiche og hvitløk.spekeskinke,rød løk og ruccola og parmesan og jarlsbergost. 1
AnonymBruker Skrevet 7. august 2020 #5 Skrevet 7. august 2020 Det varierer. Lager alltid tynn pizza, men varierer mellom tomatsaus og hvit saus Noen ganger bruker jeg flere oster, andre ganger bare gulost eller mozarella. Av fyll pleier jeg som regel å ta det jeg har. Enkelte ganger kjøper jeg noe spesifikt. Kan være kjøttboller, chorizo, kylling og koriander, skinke, pepperoni. Og så løk, paprika etc. Pleier som regel å ha hvitløksaus ved siden av, og gjerne salat/ruccula Anonymkode: 59e80...834
AnonymBruker Skrevet 7. august 2020 #6 Skrevet 7. august 2020 Ekte italiensk pizza bianca med mozzarella og basilikum Anonymkode: dc715...287 2
Gjest Trynefaktor Skrevet 7. august 2020 #7 Skrevet 7. august 2020 80-talls pizza med tykk bunn,Toro-pose,karbonadedeig og revet ost 😂 Vi har også laget tynn pizza grillet/stekt på pizzastein i det siste. Hvit saus med creme fraiche og hvitløk, pepperoni og mozzarella/cheddar. Chiliolje når den er stekt. Tomatsaus,kokt skinke,pepperoni,mozzarella og cheddar til ungene. Vi har oftest taco-fredag vi,pizza blir kanskje annenhver lørdag
AnonymBruker Skrevet 7. august 2020 #8 Skrevet 7. august 2020 1 time siden, Haribo skrev: Varierer med 3 typer pizza: Tykkbunnet med klassisk tomatsaus med kjøttdeig,løk,paprika og ananas.Jarlsberg og Norvegia ost. Tynn bunn med saus laget av herm.tomat,masse krydder og hvitløk. Spekeskinke,sopp og rødløk.Jarlsbergost event mozzarelle toppet med mye parmesan. Hvit pizza med saus av creme fraiche og hvitløk.spekeskinke,rød løk og ruccola og parmesan og jarlsbergost. Parmesan på pizza? Anonymkode: da336...ef0
Anciol Skrevet 7. august 2020 #9 Skrevet 7. august 2020 Løkskiver, fersk mozzarella ( skåret i skiver), pepperoni , Tynset spekeskinke og revet cheddar, norvegia og gouda! Til saus bruker jeg egenkomponert tomatsaus! 1
AnonymBruker Skrevet 7. august 2020 #10 Skrevet 7. august 2020 Finhakket løk under osten for litt crunch, skinke og ananas over osten. Anonymkode: f916c...588
Søgni Skrevet 8. august 2020 #12 Skrevet 8. august 2020 Tråden er ryddet for brukerdebatt og svar til dette. Søgni, mod.
AnonymBruker Skrevet 8. august 2020 #13 Skrevet 8. august 2020 Favoritten til barna er med tykk, hjemmelaget bunn, kjøttdeig blandet med Toro(?)-pose med tomat- og løksmak, kjøttpølse og ost. Min favoritt er også på hjemmelaget bunn, mindre gjær og lang hevetid, som er bedre for magen min. Oppå har jeg tomatsaus og fersk mozzarella. Når dette er stekt, legger jeg på spekeskinke, pinjekjerner, ruccula, olivenolje og parmesan. 😋😋 Anonymkode: a49b8...62c 2
AnonymBruker Skrevet 13. august 2020 #14 Skrevet 13. august 2020 Jeg lager alltid tynn "italiensk bunn" som får stå og heve i mange timer. Pasta/ pizzasaus lager jeg i stor porsjon fryser ned i passe mengde (hermetiske tomater, løk, hvitløk, div. andre grønnsaker som jeg har der og da). Så følger Jarlsbergost. Har tre favoritt-fyll. 1: scampi og skivet hvitløk. 2: spinat, løk og sopp. 3: Pepperoni, ringer av rød chili og masse strimlet rød/ gul og grønn paprika. Til slutt litt finrevet parmesan. Pleier stort sett å servere litt ting ved siden av: Hakket ruccola, syltede jalapenos, kalamataoliven, soltørket tomat i olje + et par smakssatte oljer. (Har også to "sære" venner som bare må ha hvitløksrømme og ketchup! 😄) Anonymkode: b68ba...2be 1
Palma Skrevet 13. august 2020 #15 Skrevet 13. august 2020 Bruker kyllingkjøttdeig som stekes med fahitaskrydder, pepperoni, tomat og løk. Eller sweet chillimarinert scampi og spekeskinke samt løk, vårløk tomat etc
Gjest Doug Heffernan Skrevet 13. august 2020 #16 Skrevet 13. august 2020 På 7.8.2020 den 18.02, gladjenta96 skrev: Hva pleier du å bruke på pizzaen? I dag har jeg skinke, kjøttboller fra peppes, ananas (sorry til motstandere), paprika, asparges og ost selvfølgelig. Gøy å høre hva andre trenger. Trenger litt inspirasjon til neste gang 😊 Elsker ananas på pizza 😍
Eva Sofie Skrevet 13. august 2020 #17 Skrevet 13. august 2020 Jeg tillater meg å komme med et lite tips til pizzabunn når det først gis tips om pizza her - selv skal vi ha pizza i morgen dels inspirert av denne tråden Jeg lager pizza med grov bunn der jeg bytter ut 1 dl av opprinnelig hvetemel med 2 1/2 dl havregryn samt at jeg ellers erstatter 1/3 av det fine hvetemelet med grov sammalt hvete. Mange tenker at de ønsker å kose seg når de først skal spise pizza og ønsker ikke å ødelegge opplevelsen med slike sunnhetstiltak, men min erfaring og til alle jeg har servert min hjemmelagde pizza til, er at de overraskes over å bli mett av kun tre-fire middels store stykker, at det er en utrolig god, smakfull og saftig bunn. Anbefales virkelig! For øvrig kjevler jeg ut bunnen på smurt bakeplate (jeg foretrekker tynn bunn), prikker den med gaffel og forsteker den i 10 minutter på 200 gr. før jeg tar den forstekte bunnen ut og legger på fyllet. Deretter stekes pizzaen med fyll videre i 15-20 minutter til den ser ferdigstekt ut. Da blir pizzaen sprø og god! 2
Brunhilde Skrevet 13. august 2020 #18 Skrevet 13. august 2020 9 minutter siden, Eva Sofie said: Mange tenker at de ønsker å kose seg når de først skal spise pizza og ønsker ikke å ødelegge opplevelsen med slike sunnhetstiltak, men min erfaring og til alle jeg har servert min hjemmelagde pizza til, er at de overraskes over å bli mett av kun tre-fire middels store stykker, at det er en utrolig god, smakfull og saftig bunn. Anbefales virkelig! Jeg ønsker å kose meg når jeg først skal spise pizza, og jeg bir mett av 3-4 middels store stykker. Ser ingen grunn til å ødelegge bunnene med verken havregryn eller grovt mel. Så nei, denne kommer jeg absolutt ikke til å prøve. Spesielt ikke når jeg skal servere pizza til andre. Bunnen jeg lager er uansett så tynn at det spiller liten rolle om den er "sunn" eller ikke. 7
AnonymBruker Skrevet 17. august 2020 #19 Skrevet 17. august 2020 Hvit potetpizza med karamellisert rødløk og sopp. Lager hvit saus med oatly imat fraiche,fersk oregano og litt buljongpulver som jeg smører på bunnen heller så over løken,legger så skivet sopp så dekker jeg det på løvtynne potetskiver,sprinkler over olivenolje og drysser så over urtekrydder Anonymkode: 3d24f...f24 5
AnonymBruker Skrevet 17. august 2020 #20 Skrevet 17. august 2020 Kaldhevet tynn bunn, hjemmelaget tomatsaus, ost, skinke, skivet cherrytomat, sjampinjong og mais. 😋 Anonymkode: 17b61...152
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå