AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #1 Skrevet 4. august 2020 Jeg har kjøpt høyrygg og skal lage en gryte med poteter, gulrøtter, kjøtt, løk etc. Men jeg har ikke kraft, bare kraftbein. Bør jeg lage kraft på de først før jeg lager gryta, eller kan beina putre med gryta i noen timer? Anonymkode: a0c11...3aa
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #2 Skrevet 4. august 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg har kjøpt høyrygg og skal lage en gryte med poteter, gulrøtter, kjøtt, løk etc. Men jeg har ikke kraft, bare kraftbein. Bør jeg lage kraft på de først før jeg lager gryta, eller kan beina putre med gryta i noen timer? Anonymkode: a0c11...3aa Du kan la bena putre i gryta. Anonymkode: 99baa...336
Minya Skrevet 4. august 2020 #3 Skrevet 4. august 2020 Du kan bruke kraften fra kjøttet. Høyrygg bør koke noen timer på egenhånd før du lager slapskausen. Jeg pleier å koke høyrygg i tre til fire timer først, noen ganger dagen før, og lar kraften være igjen i gryta sånn at jeg bruker den som start for grønnsakene. Så lar jeg det stå et par timer, før jeg slenger i kjøttet den siste timen. Gidder jeg ikke å være så avansert, lar jeg kjøttet ligge i krafta og slenger i grønnsakene og lar det stå i tre timer for seg selv og putre. Smaker til med krydder etter hvert.
Brunhilde Skrevet 4. august 2020 #4 Skrevet 4. august 2020 Beina kan putre med, men jeg ville brunet dem litt først. 1
Jerry Lee Skrevet 4. august 2020 #5 Skrevet 4. august 2020 1 time siden, Brunhilde skrev: Beina kan putre med, men jeg ville brunet dem litt først. Enig. Henter ut mer smak på den måten.
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #6 Skrevet 4. august 2020 TS her! Takk for svar, alle sammen! Jeg endte opp med å lage kraft av beina og krydder/grønnsaker først i noen timer og la til resten av i ingrediensene. Jeg hadde ikke beregnet bok tid til å gjøre alt, så koker beina videre med resten et par timer.. Er første gang jeg lager det, så håper det blir godt allikevel Anonymkode: a0c11...3aa
Brunhilde Skrevet 4. august 2020 #7 Skrevet 4. august 2020 14 minutter siden, AnonymBruker said: TS her! Takk for svar, alle sammen! Jeg endte opp med å lage kraft av beina og krydder/grønnsaker først i noen timer og la til resten av i ingrediensene. Jeg hadde ikke beregnet bok tid til å gjøre alt, så koker beina videre med resten et par timer.. Er første gang jeg lager det, så håper det blir godt allikevel Anonymkode: a0c11...3aa Tror sannsynligheten for at det blir godt er stor!
AnonymBruker Skrevet 7. august 2020 #8 Skrevet 7. august 2020 På 4.8.2020 den 19.35, Brunhilde skrev: Tror sannsynligheten for at det blir godt er stor! Det ble godt den kunne fått stått en time til, så derfor var den helt perfekt dagen etter Anonymkode: a0c11...3aa 1
Jerry Lee Skrevet 7. august 2020 #9 Skrevet 7. august 2020 44 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det ble godt den kunne fått stått en time til, så derfor var den helt perfekt dagen etter Anonymkode: a0c11...3aa Det meste av ulike gryter er best dagen etter når smakene virkelig får kokt seg inn. Lapskaus og fårikål er et par andre ypperlige eksempler på det. 😊 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå