Gjest Orange81 Skrevet 29. juli 2020 #1 Skrevet 29. juli 2020 Noen som har laget suksessterte med sukrin??
Cascol Skrevet 30. juli 2020 #2 Skrevet 30. juli 2020 Har ikke prøvd med sukrin, men jeg har laget med tagatesse flere ganger. Den blir veldig god🙂
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2020 #3 Skrevet 30. juli 2020 Har ikke laget det, og vil fraråde det. Da bør du ihvertfall bare bytte ut små deler av sukkeret med det. Sukrin i store mengder gir en kald, metallisk smak. Sukrin er ikke like søtt som sukker, så du må ha enda mer av det enn sukkermengden oppgitt i oppskriften. Og enda verre: det er et sukkeralkohol, som er noe som gir mange, inkludert meg, veldig vondt i magen.. Så om du lager den med sukrin, er det noe du bør opplyse folk om, så de kan styre unna om de får vondt i magen av det. Anonymkode: 2cad6...e46
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2020 #4 Skrevet 30. juli 2020 Sukrin smaker høgg.. det er ikke en god erstatter når man må bruke mye. Anonymkode: a9876...629
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2020 #5 Skrevet 30. juli 2020 Sukrin smaker fælt. Lagde marsipan med sukrin. Det smakte helt jævlig Anonymkode: c0892...72a
Gjest Orange81 Skrevet 30. juli 2020 #6 Skrevet 30. juli 2020 Prøvde og det gikk dårlig.. Eggkremen ble flytende og vondt. Nøttebunnen ble ok da
AnonymBruker Skrevet 31. juli 2020 #7 Skrevet 31. juli 2020 På 29.7.2020 den 17.32, Orange81 skrev: Noen som har laget suksessterte med sukrin?? Nei! Vil du ha kake: lag den etter oppskriften eller la vær! Anonymkode: c1c0c...218
AnonymBruker Skrevet 31. juli 2020 #8 Skrevet 31. juli 2020 52 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nei! Vil du ha kake: lag den etter oppskriften eller la vær! Anonymkode: c1c0c...218 Det finnes jo mennesker som ikke kan spise sukker, hyggelig å ha et alternativ til dem også 🙄 Anonymkode: ab515...4a5
AnonymBruker Skrevet 31. juli 2020 #9 Skrevet 31. juli 2020 Jeg har blitt hekta på denne oppskrifta, som bruker sukrin gold, sukrin sirup og sukrin+ i kremen. I stedet for sjokoladetrekk smelter jeg litt mørk sjokolade og ringler over med skje. Fryser i porsjonsbiter og tar opp 10 min før jeg koker kaffe. Anonymkode: 471bf...ba5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå