Gå til innhold

Kan jeg bruke dette? Oppskrift på cupcakesfrosting (Melange)


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

096664AD-B58F-4F1E-84DC-F2338107ED46.thumb.png.12bf8e55afbd5312f7b794a30ee61a8f.png

Kan jeg bruke Melange til denne sjokoladekremen? Eller smaker Melange rart da?

Anonymkode: feca6...e30

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker alltid Melange når jeg baker. Jeg foretrekker det. 

Anonymkode: 7c327...49b

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Jeg bruker alltid Melange når jeg baker. Jeg foretrekker det. 

Anonymkode: 7c327...49b

Ookei. Da prøver vi det😁

Anonymkode: feca6...e30

Skrevet

Jeg hadde nok brukt bremykt. I tillegg hadde jeg hatt oppi en eller flere eggeplommer. Da blir den kornete melis konsistensen borte, i stede for melka

AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, Hmmmmmm skrev:

Jeg hadde nok brukt bremykt. I tillegg hadde jeg hatt oppi en eller flere eggeplommer. Da blir den kornete melis konsistensen borte, i stede for melka

Bremykt smelter fort og er sånn sett vanskeligere å jobbe med. 

Anonymkode: 0134a...c7a

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Bremykt smelter fort og er sånn sett vanskeligere å jobbe med. 

Anonymkode: 0134a...c7a

Jeg syns ikke det. Smaker fortreffelig i bakst

AnonymBruker
Skrevet

Jeg hadde ikke brukt melange, ikke i krem og topping til kaker,har brent meg på det før,bruker BARE TINE smør til kremer og glasurer. Melange smakte skikkelig fett og tungt i sånn krem 

Anonymkode: 92d69...b82

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Jeg brukte Melange til krem på muffinser en gang. Det ble ikke godt. Mye bedre med smør.

Anonymkode: 99371...6c1

  • Liker 2
Skrevet
21 hours ago, Hmmmmmm said:

Jeg syns ikke det. Smaker fortreffelig i bakst

Helt enig, men syns også den smelter litt fortere i frosting.

Jeg hadde brukt meierismør, melange smaker ikke godt i toppinger og glasurer. Tror ofte det er litt enten eller, enten vil man ha (bare) melange eller så vil man ha (bare) meierismør.

Jeg ville også byttet melka ut med en eggeplomme, blir mye rikere smak på glasuren da.

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...