AnonymBruker Skrevet 29. juli 2020 #1 Skrevet 29. juli 2020 Kan jeg bruke Melange til denne sjokoladekremen? Eller smaker Melange rart da? Anonymkode: feca6...e30
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2020 #2 Skrevet 29. juli 2020 Jeg bruker alltid Melange når jeg baker. Jeg foretrekker det. Anonymkode: 7c327...49b 1
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2020 #3 Skrevet 29. juli 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg bruker alltid Melange når jeg baker. Jeg foretrekker det. Anonymkode: 7c327...49b Ookei. Da prøver vi det😁 Anonymkode: feca6...e30
Hmmmmmm Skrevet 29. juli 2020 #4 Skrevet 29. juli 2020 Jeg hadde nok brukt bremykt. I tillegg hadde jeg hatt oppi en eller flere eggeplommer. Da blir den kornete melis konsistensen borte, i stede for melka
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2020 #5 Skrevet 29. juli 2020 1 minutt siden, Hmmmmmm skrev: Jeg hadde nok brukt bremykt. I tillegg hadde jeg hatt oppi en eller flere eggeplommer. Da blir den kornete melis konsistensen borte, i stede for melka Bremykt smelter fort og er sånn sett vanskeligere å jobbe med. Anonymkode: 0134a...c7a
Hmmmmmm Skrevet 29. juli 2020 #6 Skrevet 29. juli 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Bremykt smelter fort og er sånn sett vanskeligere å jobbe med. Anonymkode: 0134a...c7a Jeg syns ikke det. Smaker fortreffelig i bakst
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2020 #7 Skrevet 29. juli 2020 Jeg hadde ikke brukt melange, ikke i krem og topping til kaker,har brent meg på det før,bruker BARE TINE smør til kremer og glasurer. Melange smakte skikkelig fett og tungt i sånn krem Anonymkode: 92d69...b82 4
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2020 #8 Skrevet 29. juli 2020 Jeg brukte Melange til krem på muffinser en gang. Det ble ikke godt. Mye bedre med smør. Anonymkode: 99371...6c1 2
Brunhilde Skrevet 30. juli 2020 #9 Skrevet 30. juli 2020 21 hours ago, Hmmmmmm said: Jeg syns ikke det. Smaker fortreffelig i bakst Helt enig, men syns også den smelter litt fortere i frosting. Jeg hadde brukt meierismør, melange smaker ikke godt i toppinger og glasurer. Tror ofte det er litt enten eller, enten vil man ha (bare) melange eller så vil man ha (bare) meierismør. Jeg ville også byttet melka ut med en eggeplomme, blir mye rikere smak på glasuren da. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå