AnonymBruker Skrevet 28. juli 2020 #1 Skrevet 28. juli 2020 Hva har du på Grandiosa'n for å gjøre den mettende? Har aldri eksperimentert så mye med dette, men ost, kjøttdeig og mais har av og til blitt brukt.. Anonymkode: f68f4...5a4 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2020 #2 Skrevet 28. juli 2020 Tomater og ananas Anonymkode: b3391...79f 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2020 #3 Skrevet 28. juli 2020 Legger på grønnsaker for å balansere den litt mer. Tar det jeg har. Mais, tomat, purreløk, oliven, paprika for eksempel. Anonymkode: 9605b...059
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2020 #4 Skrevet 28. juli 2020 Tomatskiver, purreløk, rødløk, ekstra ost, pepperoni, chorizo er gjengangere her Anonymkode: 37729...c3c
Brunhilde Skrevet 31. juli 2020 #5 Skrevet 31. juli 2020 Pepperoni og oliven. Tomat om jeg har i hus.
FrankDrebin Skrevet 31. juli 2020 #6 Skrevet 31. juli 2020 Skal ha grandis i morgen, og akter å "pimpe" den med aromasopp og revet mozzarella.
AnonymBruker Skrevet 31. juli 2020 #7 Skrevet 31. juli 2020 Jeg ville ikke kastet bort en eneste ekstra ingrediens på en grandis 😄 Jeg vet at det selges vanvittige mengder i Norge, og jeg kjenner mange som synes Grandiosa er i kategorien "både lettvint og godt" - men jeg klarer ikke å forstå det 🤔 Anonymkode: c141f...a98
AnonymBruker Skrevet 31. juli 2020 #8 Skrevet 31. juli 2020 Ost og grønn paprika 😋 Anonymkode: 7736f...0f4
AnonymBruker Skrevet 1. august 2020 #9 Skrevet 1. august 2020 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg ville ikke kastet bort en eneste ekstra ingrediens på en grandis 😄 Jeg vet at det selges vanvittige mengder i Norge, og jeg kjenner mange som synes Grandiosa er i kategorien "både lettvint og godt" - men jeg klarer ikke å forstå det 🤔 Anonymkode: c141f...a98 Hva har dette med trådens tema å gjøre? Du skulle bare komme med matsnobb-snikskrytet ditt og forsøke å ødelegge tråden? Anonymkode: f68f4...5a4 2
AnonymBruker Skrevet 1. august 2020 #10 Skrevet 1. august 2020 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg ville ikke kastet bort en eneste ekstra ingrediens på en grandis 😄 Jeg vet at det selges vanvittige mengder i Norge, og jeg kjenner mange som synes Grandiosa er i kategorien "både lettvint og godt" - men jeg klarer ikke å forstå det 🤔 Anonymkode: c141f...a98 Så da har vel du egentlig ikke noe i tråden å gjøre? Anonymkode: c41b0...a78 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå