Gå til innhold

Ekstra fyll på Grandiosa?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva har du på Grandiosa'n for å gjøre den mettende?

Har aldri eksperimentert så mye med dette, men ost, kjøttdeig og mais har av og til blitt brukt..

Anonymkode: f68f4...5a4

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Tomater og ananas 

Anonymkode: b3391...79f

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Legger på grønnsaker for å balansere den litt mer. 

Tar det jeg har. Mais, tomat, purreløk, oliven, paprika for eksempel.

Anonymkode: 9605b...059

AnonymBruker
Skrevet

Tomatskiver, purreløk, rødløk, ekstra ost, pepperoni, chorizo er gjengangere her

Anonymkode: 37729...c3c

Skrevet

Pepperoni og oliven. Tomat om jeg har i hus. 

Skrevet

Skal ha grandis i morgen, og akter å "pimpe" den med aromasopp og revet mozzarella. :)

AnonymBruker
Skrevet

Jeg ville ikke kastet bort en eneste ekstra ingrediens på en grandis 😄  Jeg vet at det selges vanvittige mengder i Norge, og jeg kjenner mange som synes Grandiosa er i kategorien "både lettvint og godt" - men jeg klarer ikke å forstå det 🤔

Anonymkode: c141f...a98

AnonymBruker
Skrevet

Ost og grønn paprika 😋

Anonymkode: 7736f...0f4

AnonymBruker
Skrevet
9 timer siden, AnonymBruker skrev:

Jeg ville ikke kastet bort en eneste ekstra ingrediens på en grandis 😄  Jeg vet at det selges vanvittige mengder i Norge, og jeg kjenner mange som synes Grandiosa er i kategorien "både lettvint og godt" - men jeg klarer ikke å forstå det 🤔

Anonymkode: c141f...a98

Hva har dette med trådens tema å gjøre?

Du skulle bare komme med matsnobb-snikskrytet ditt og forsøke å ødelegge tråden?

Anonymkode: f68f4...5a4

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
9 timer siden, AnonymBruker skrev:

Jeg ville ikke kastet bort en eneste ekstra ingrediens på en grandis 😄  Jeg vet at det selges vanvittige mengder i Norge, og jeg kjenner mange som synes Grandiosa er i kategorien "både lettvint og godt" - men jeg klarer ikke å forstå det 🤔

Anonymkode: c141f...a98

Så da har vel du egentlig ikke noe i tråden å gjøre? 

Anonymkode: c41b0...a78

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...