Prestekrage Skrevet 27. juli 2020 #1 Skrevet 27. juli 2020 Hei. Sønnen skal konfirmeres i nå i høst, og jeg er litt usikker på menyen. Vi har bestemt (eller han) at vi skal ha biff stroganoff til hovedrett, og creme brulee til dessert. Må vi ha forrett? Funker det med litt foccacia og aioli på bordet før stroganoffen kommer?
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #2 Skrevet 27. juli 2020 Er det ikke vanlig med rekecocktail til forett, stek til hovedrett og litt variasjon på dessert? Opplevet både karamellpudding med is og crem eller multekrem. Vært sånn i alle konfirmasjoner jeg har deltatt. Så kaffe kaker og cocnac mens barna leker rundt. Brus til barna til kakene Anonymkode: c42d7...0fa 1
Prestekrage Skrevet 27. juli 2020 Forfatter #3 Skrevet 27. juli 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Er det ikke vanlig med rekecocktail til forett, stek til hovedrett og litt variasjon på dessert? Opplevet både karamellpudding med is og crem eller multekrem. Vært sånn i alle konfirmasjoner jeg har deltatt. Så kaffe kaker og cocnac mens barna leker rundt. Brus til barna til kakene Anonymkode: c42d7...0fa Kaffe og kake blir senere. Cocnac serveres ikke... Er det vanlig å servere alkohol i konfirmasjon? 4
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #4 Skrevet 27. juli 2020 Vi har hatt vin/øl etter middag i våre konfirmasjoner. Anonymkode: e3144...95b 1
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #5 Skrevet 27. juli 2020 Jeg ville tenkt at foccacia og aioli er supert som en liten «forrett». Eventuelt en lett suppe? Anonymkode: 3e72b...687 2
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #6 Skrevet 27. juli 2020 Vi har ikke alkohol i konfirmasjon. Synes overhodet det ikke passer. Til ditt spørsmål, ts: Foccaccia og aioli er helt supert, eventuelt også noe annet brød i tillegg. Gjerne sett frem salat også i forkant, som dere sikkert skal servere til gryteretten uansett. Lykke til med den store dagen! Anonymkode: b4545...c07 7
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #7 Skrevet 27. juli 2020 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er det ikke vanlig med rekecocktail til forett, stek til hovedrett og litt variasjon på dessert? Opplevet både karamellpudding med is og crem eller multekrem. Vært sånn i alle konfirmasjoner jeg har deltatt. Så kaffe kaker og cocnac mens barna leker rundt. Brus til barna til kakene Anonymkode: c42d7...0fa Du har ikke vært i konfirmasjon siden 1987, eller? Anonymkode: b4545...c07 26
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #8 Skrevet 27. juli 2020 Koldtbord, kake og kaffe. Ingen alkohol. Anonymkode: fd03a...f54 3
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #9 Skrevet 27. juli 2020 12 minutter siden, AnonymBruker said: Er det ikke vanlig med rekecocktail til forett, stek til hovedrett og litt variasjon på dessert? Opplevet både karamellpudding med is og crem eller multekrem. Vært sånn i alle konfirmasjoner jeg har deltatt. Så kaffe kaker og cocnac mens barna leker rundt. Brus til barna til kakene Anonymkode: c42d7...0fa Jo visst. Det var vanlig i min konfirmasjon og mine venners. Jeg er 58. Håper og tror ting har endret seg ;) Anonymkode: f0183...410 7
Prestekrage Skrevet 27. juli 2020 Forfatter #10 Skrevet 27. juli 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vi har ikke alkohol i konfirmasjon. Synes overhodet det ikke passer. Til ditt spørsmål, ts: Foccaccia og aioli er helt supert, eventuelt også noe annet brød i tillegg. Gjerne sett frem salat også i forkant, som dere sikkert skal servere til gryteretten uansett. Lykke til med den store dagen! Anonymkode: b4545...c07 Så kanskje foccacia og baguetter e.l., aioli og salat kan stå fremme på bordet en liten stund før gryteretten kommer ut..? Ca hvor lenge bør jeg "vente" med å komme med stroganoffen?
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #11 Skrevet 27. juli 2020 9 minutter siden, Prestekrage skrev: Så kanskje foccacia og baguetter e.l., aioli og salat kan stå fremme på bordet en liten stund før gryteretten kommer ut..? Ca hvor lenge bør jeg "vente" med å komme med stroganoffen? Ikke mer enn 10 min. Da risikerer du at brødet og salaten er spist opp 😉 Anonymkode: b4545...c07
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #12 Skrevet 27. juli 2020 Ikke alle gangene, men 1 øl eller et glass vin til maten har ofte vært vanlig i min familie. Men ikke påfyll eller muligheter som gir fyll. Konfirmanten får smake om han tør. Er jo voksen nå. Men ofte det ikke har vært det også. Anonymkode: c42d7...0fa 2
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #13 Skrevet 27. juli 2020 Vi hadde det til mat i konfirmasjonen her, konfirmanten ville ha spekeskinke og melon til forrett. Hadde brød til gryta Anonymkode: 07689...2cd 1
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #14 Skrevet 27. juli 2020 16 minutter siden, AnonymBruker skrev: Du har ikke vært i konfirmasjon siden 1987, eller? Anonymkode: b4545...c07 Hotellet hele slekten benytter har hatt samme selskapsmeny siden 1984. Anonymkode: c42d7...0fa 1
neidaså Skrevet 27. juli 2020 #15 Skrevet 27. juli 2020 Høres fint ut, synes ikke dere behøver forrett. 1
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #16 Skrevet 27. juli 2020 40 minutter siden, AnonymBruker skrev: Er det ikke vanlig med rekecocktail til forett, stek til hovedrett og litt variasjon på dessert? Opplevet både karamellpudding med is og crem eller multekrem. Vært sånn i alle konfirmasjoner jeg har deltatt. Så kaffe kaker og cocnac mens barna leker rundt. Brus til barna til kakene Anonymkode: c42d7...0fa Karamellpudding med is?! Anonymkode: b925a...a4d 3
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #17 Skrevet 27. juli 2020 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ikke alle gangene, men 1 øl eller et glass vin til maten har ofte vært vanlig i min familie. Men ikke påfyll eller muligheter som gir fyll. Konfirmanten får smake om han tør. Er jo voksen nå. Men ofte det ikke har vært det også. Anonymkode: c42d7...0fa Nei. Bare nei. Anonymkode: b4545...c07 12
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2020 #18 Skrevet 27. juli 2020 13 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hotellet hele slekten benytter har hatt samme selskapsmeny siden 1984. Anonymkode: c42d7...0fa Så utrolig dølt. Anonymkode: b4545...c07 3
Prestekrage Skrevet 27. juli 2020 Forfatter #19 Skrevet 27. juli 2020 Ok, takk. Da satser vi på foccacia/annet brød, aioli og salat på bordet litt før servering. Tror det ikke blir alkoholservering, (selv om mannen her gjerne kunne tenkt seg øl til maten 😂). Takk for svar! 2
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2020 #20 Skrevet 28. juli 2020 Jeg ville nok ikke satt ut brød og salat før middag hvis det skal spises sammen med hovedretten. Bare sett frem alt når dere faktisk skal spise. Det blir jo ikke en forrett når det er en del av hovedretten Anonymkode: 17915...c12 8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå