AnonymBruker Skrevet 23. juli 2020 #21 Del Skrevet 23. juli 2020 AnonymBruker skrev (På 23.7.2020 den 18.56): Du må ha penger, egenkapital. Men, det er utrolig vanskelig å starte en restaurant. Å lykkes er ikke lett, vanskelig i norge. Så tenkt deg godt om, du mister raskt alt du har spart opp. Jeg har startet flere firmaer selv, vet hvor mye jobb dette er. Ikke noe 8-16 jobb, det tar noen år før man kan ta vanlige dager. Derfor har jeg alltid solgt det videre når det er bygd opp, så jeg tjener penger på den måten. Anonymkode: 3be8a...4f2 Ekspander Siden du har startet flere firmaer, hvilken type firma bruker man minst og mest tid på? Anonymkode: 56bde...dec Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvist Skrevet 24. juli 2020 #22 Del Skrevet 24. juli 2020 AnonymBruker skrev (På 23.7.2020 den 20.02): Skjønner det er en tøff bransje. Men set ut som michelin restaurantene har gått med overskudd😱 Anonymkode: 4176b...c42 Ekspander Michelin restaurantene er vel de som ikke tjener penger. Vet det er en i Stavanger som har en Michelin Restaurant,de har to andre restauranter i tillegg. De tjener penger på de to andre, så de har råd til å drifte michelinrestauranten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå