Gå til innhold

Starte restaurant


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
  AnonymBruker skrev (På 23.7.2020 den 18.56):

Du må ha penger, egenkapital.

Men, det er utrolig vanskelig å starte en restaurant. Å lykkes er ikke lett, vanskelig i norge. Så tenkt deg godt om, du mister raskt alt du har spart opp.

Jeg har startet flere firmaer selv, vet hvor mye jobb dette er. Ikke noe 8-16 jobb, det tar noen år før man kan ta vanlige dager. Derfor har jeg alltid solgt det videre når det er bygd opp, så jeg tjener penger på den måten.

Anonymkode: 3be8a...4f2

Ekspander  

Siden du har startet flere firmaer, hvilken type firma bruker man minst og mest tid på? 

Anonymkode: 56bde...dec

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  AnonymBruker skrev (På 23.7.2020 den 20.02):

Skjønner det er en tøff bransje. Men set ut som michelin restaurantene har gått med overskudd😱

Anonymkode: 4176b...c42

Ekspander  

Michelin restaurantene er vel de som ikke tjener penger. Vet det er en i Stavanger som har en Michelin Restaurant,de har to andre restauranter i tillegg. De tjener penger på de to andre, så de har råd til å drifte michelinrestauranten. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...