Ariana807 Skrevet 21. juli 2020 #1 Skrevet 21. juli 2020 Jeg har begynt å spise en den knekkebrød med kremost på, pg har nå oppdaget at Tine ikke lengre lager og selger den med hvitløk 😕 Er det noen som har testet å «lage» selv? Å blande den naturelle kremosten med hakka hvitløk? Kan det være godt? Evt. har endre noen gode «løsninger». Har kanskje philadelphia en hvitløk versjon? 🤔
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2020 #2 Skrevet 21. juli 2020 Kan ikke skjønne annet enn at det burde funke helt fint. Rå hvitløk kan antakelig bli litt kraftig for enkelte. I så fall burde det funke å varmebehandle den litt før du blander den inn. Men du vet jo best selv hvor høy toleranse du har for rå hvitløk. Anonymkode: 46fe0...e06
gohege Skrevet 22. juli 2020 #3 Skrevet 22. juli 2020 Jeg kan også tenke meg at rå hvitløk kan bli i overkant sterkt, men hva med en av disse krydderne? Da sparer du tid på å hakke og evt steke hvitløken. https://meny.no/varer/middagstilbehor/krydder/hvitlokspulver/hvitlok-7045010003729 https://meny.no/varer/middagstilbehor/krydder/hvitlokspepper/garlic-pepper-7311310026776
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2020 #4 Skrevet 22. juli 2020 Philadelphia hvitllk og urter er MYE bedre enn det Tine kremgo hvitløk var. Anonymkode: a5822...f51 1
Ariana807 Skrevet 22. juli 2020 Forfatter #5 Skrevet 22. juli 2020 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Philadelphia hvitllk og urter er MYE bedre enn det Tine kremgo hvitløk var. Anonymkode: a5822...f51 Synes den ikke helt treffer mål, har testet den. Har kjøpt inn, så skal prøve å teste ut en egen oppskrift. Hvitløk, vårløk og gressløk 😄 så får jeg se om det vil smake 😅 1
cloudsinger Skrevet 23. juli 2020 #6 Skrevet 23. juli 2020 23 timer siden, Ariana807 skrev: Synes den ikke helt treffer mål, har testet den. Har kjøpt inn, så skal prøve å teste ut en egen oppskrift. Hvitløk, vårløk og gressløk 😄 så får jeg se om det vil smake 😅 Oppdater oss gjerne med resultatet når det er testet 😋
Gjest Trynefaktor Skrevet 23. juli 2020 #8 Skrevet 23. juli 2020 Hva med å ovnsbake eller grille fedd med hvitløk, og så skrelle og mose dem i osten? Jeg prøvde den som heter Rondelé hvitløk (president), den smakte for mye hvitløk synes jeg.
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2020 #9 Skrevet 23. juli 2020 Jeg skulle også til å skrive at du kan bake hvitløken før du tilsetter den i osten. 10 minutter i komfyren burde gjøre susen. Da blir den så myk at du kan mose den. Og om det frister å bare hakke rå hvitløk, ta ut den innerste delen ( om du bruker "vanlig" hvitløk med fedd), da den er mye skarpere i smaken enn den ytre delen. Anonymkode: c1d1f...91e
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2020 #10 Skrevet 23. juli 2020 Jeg ville prøvd å blande med hvitløkspulver 🙂 Anonymkode: 6cd11...519
Ariana807 Skrevet 28. juli 2020 Forfatter #11 Skrevet 28. juli 2020 Har testet ut første batch. For mye hvitløk 😅 Trodde jeg var forsiktig med den, men neida 😅 Kan være å bake den er bedre, mindre sterk hvitløksmak kanskje. Får se hva jeg gjør i batch 2. Men tror at komboen med hvitløk, vårløk og gressløk kan være en ide 😄
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå