Gå til innhold

Bruker du lettost til gratinering?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har sett flere har nevnt lettost når de beskriver ulike måltider, som vegetarlasagne og lompepizza.
 

Jeg trodde lettost ikke egnet seg til gratinering. Har prøvd bare en gang selv, og det ble mislykka. Svidd og rar konsistens på osten. 
Jeg burde kanskje gi det en ny sjanse?

Er det stor forskjell på de ulike merkene? Noe dere kan anbefale?

Anonymkode: 5ed6c...076

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det blir alltid rar konsistens på lettost når den grilles, ikke smaker den noe godt heller.  Bruk ordentlig ost, og spis heller gratinert mat litt sjeldnere. 😉  (et godt tips er forresten å bruke en smaksrik ost, da kan du redusere mengden litt uten å miste smaken)

Anonymkode: 24c67...bae

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...