AnonymBruker Skrevet 21. juli 2020 #1 Skrevet 21. juli 2020 Har sett flere har nevnt lettost når de beskriver ulike måltider, som vegetarlasagne og lompepizza. Jeg trodde lettost ikke egnet seg til gratinering. Har prøvd bare en gang selv, og det ble mislykka. Svidd og rar konsistens på osten. Jeg burde kanskje gi det en ny sjanse? Er det stor forskjell på de ulike merkene? Noe dere kan anbefale? Anonymkode: 5ed6c...076
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2020 #2 Skrevet 21. juli 2020 Det blir alltid rar konsistens på lettost når den grilles, ikke smaker den noe godt heller. Bruk ordentlig ost, og spis heller gratinert mat litt sjeldnere. 😉 (et godt tips er forresten å bruke en smaksrik ost, da kan du redusere mengden litt uten å miste smaken) Anonymkode: 24c67...bae
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå