AnonymBruker Skrevet 20. juli 2020 #1 Skrevet 20. juli 2020 Har tenkt å lage "storkok" og lage denne bolognese-oppskriften til pasta. Men jeg ser det er opplyst at man skal bruke provence-krydder (fra krydderglass) til. Jeg ønsker å bruke italienskinspirerte urter istedenfor franske (det er jo tross alt til pasta). Det er ikke det at alt må være 100% autentisk og italiensk, men altså...hva kan jeg bruke av krydderurter? Blir persille og basilikum ok, eller basilikum og oregano, er det nok? Finhakkete ferske krydderurter, hvor lenge før retten er ferdig skal det has i? De skal vel ikke koke halvannen time som det står i oppskriften at sausen skal? Anonymkode: 0b8d9...9cc
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2020 #2 Skrevet 20. juli 2020 I kokeboka "Og dermed pasta!" er ingrediensene til Ragu Bolognese: Gulrot, stangselleri, løk, hvitløk persille, stekefett, kjøtt, smør, hermetiske tomater, salt, pepper, sukker. Altså ingen andre krydderurter enn persille. Anonymkode: 0947d...871
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2020 #3 Skrevet 20. juli 2020 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Har tenkt å lage "storkok" og lage denne bolognese-oppskriften til pasta. Men jeg ser det er opplyst at man skal bruke provence-krydder (fra krydderglass) til. Jeg ønsker å bruke italienskinspirerte urter istedenfor franske (det er jo tross alt til pasta). Det er ikke det at alt må være 100% autentisk og italiensk, men altså...hva kan jeg bruke av krydderurter? Blir persille og basilikum ok, eller basilikum og oregano, er det nok? Finhakkete ferske krydderurter, hvor lenge før retten er ferdig skal det has i? De skal vel ikke koke halvannen time som det står i oppskriften at sausen skal? Anonymkode: 0b8d9...9cc Kan love deg 100% sikkert at provencekrydder ikke skal være med i "klassisk" bolognesesaus. Det blir langt fra "autentisk".... Jeg lager en "nesten-klassisk" versjon. Fordi jeg liker mer krydder. Hiver i ekstra hvitløk, basilikum og chili. Det tar jeg i helt på slutten. Sausen min koker i minst 2,5 time, gjerne lenger. Anonymkode: c133e...32c 1
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2020 #4 Skrevet 21. juli 2020 Du kan bruke pizzakrydder, det er nesten det samme. Frisk oregano kan koke med, frisk basilikum has i til slutt. Anonymkode: 49729...9ee
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå