AnonymBruker Skrevet 19. juli 2020 #1 Skrevet 19. juli 2020 Veldig forvirret altså. Noen oppskrifter sier bunn og kake skal stekes, andre kun stå i kjøleskap.. Hva er forskjellen? Og, hva gjør du? 😅 Anonymkode: dd404...06e
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2020 #2 Skrevet 19. juli 2020 Følg oppskriften Noen ostekaker skal stekes, andre skal ikke... Anonymkode: fbeb8...ef7 10
mercury_ Skrevet 19. juli 2020 #3 Skrevet 19. juli 2020 De typisk norske laget av gelé eller gelatin skal stivne i kjøleskapet, de amerikanske laget av kremost, egg og sukker må stekes for at de skal stivne. Jeg liker å steke bunnen først (alene, uten fyll) på begge. 2
Mezzosoprena Skrevet 19. juli 2020 #4 Skrevet 19. juli 2020 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Veldig forvirret altså. Noen oppskrifter sier bunn og kake skal stekes, andre kun stå i kjøleskap.. Hva er forskjellen? Og, hva gjør du? 😅 Anonymkode: dd404...06e Man gjør selvfølgelig det som står i den oppskriften du velger å bruke - det er forskjellige måter å lage ostekake på... 4
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2020 #5 Skrevet 19. juli 2020 Jeg lager som regel en type som ikke skal stekes, den er veldig populær blandt både barn og voksne i min omgangskrets. Selv liker jeg også stekt ostekake, men føler ofte det er mer tungt og trenger noe frisk ved siden av. Anonymkode: 9aef3...95f
Gjest Mysticgirl Skrevet 19. juli 2020 #6 Skrevet 19. juli 2020 Jeg knuser digestivekjeks og blander i smeltet smør som jeg har i en kakeformringe på et fat,og hiver i fryseren så den stivner litt. Så lager jeg ostefyllet med kremost, pisket krem,melis , rømme og vaniljesukker, blander dette og har det i formen, Tilslutt lager jeg gelelokket, men heller det ikke over før det er ganske kaldt ellers vil det skille seg i kaken. Så kan jeg lage litt pynt inni geleen før den stivner og eventuelt ha på krem når hele kaken har ligget i kjøleskapet noen timer.
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2020 #7 Skrevet 19. juli 2020 Ostekaker som er laget med gelatin/gele skal i kjøleskapet og stivne. Ostekaker som har base av egg, sukker og kremost skal stekes. Ostekaker av gelatin er ofte friskere. Ostekaker som stekes er mettende, men veldig gode. Anonymkode: 6fb84...de9 3
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2020 #8 Skrevet 19. juli 2020 Det er jo to helt ulike kaker, bare å følge oppskriften. Jeg foretrekker den som stekes men det er smak og behag. Anonymkode: 29dd9...beb
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2020 #9 Skrevet 21. juli 2020 Nei, de skal kokes. Anonymkode: db175...130 3
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2020 #10 Skrevet 21. juli 2020 Jeg foretrekker ustekt; den er friskere og er et godt avbrekk fra de tyngre kakene på kakebordet. Anonymkode: 1859b...f7d 3
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2020 #12 Skrevet 23. juli 2020 Har aldri laget, men spist begge deler. Den stekte er ikke spesielt god synes jeg. Anonymkode: 99f91...28d
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2020 #13 Skrevet 24. juli 2020 17 timer siden, AnonymBruker skrev: Har aldri laget, men spist begge deler. Den stekte er ikke spesielt god synes jeg. Anonymkode: 99f91...28d Jeg har smakt en veldig god stekt amerikansk ostekake. Den ble servert lunken og med en frisk saus av bær Anonymkode: fbeb8...ef7 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå