Gå til innhold

Steker du ostekaken?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Veldig forvirret altså. Noen oppskrifter sier bunn og kake skal stekes, andre kun stå i kjøleskap.. 
Hva er forskjellen? Og, hva gjør du? 😅

Anonymkode: dd404...06e

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Følg oppskriften :)  Noen ostekaker skal stekes, andre skal ikke...

Anonymkode: fbeb8...ef7

  • Liker 10
Skrevet

De typisk norske laget av gelé eller gelatin skal stivne i kjøleskapet, de amerikanske laget av kremost, egg og sukker må stekes for at de skal stivne. 

Jeg liker å steke bunnen først (alene, uten fyll) på begge. 

  • Liker 2
Skrevet
5 timer siden, AnonymBruker skrev:

Veldig forvirret altså. Noen oppskrifter sier bunn og kake skal stekes, andre kun stå i kjøleskap.. 
Hva er forskjellen? Og, hva gjør du? 😅

Anonymkode: dd404...06e

Man gjør selvfølgelig det som står i den oppskriften du velger å bruke - det er forskjellige måter å lage ostekake på...

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Jeg lager som regel en type som ikke skal stekes, den er veldig populær blandt både barn og voksne i min omgangskrets. Selv liker jeg også stekt ostekake, men føler ofte det er mer tungt og trenger noe frisk ved siden av. 

Anonymkode: 9aef3...95f

Gjest Mysticgirl
Skrevet

Jeg knuser digestivekjeks og blander i smeltet smør som jeg har i en kakeformringe på et fat,og hiver i fryseren så den stivner litt. Så lager jeg ostefyllet med kremost, pisket krem,melis , rømme og vaniljesukker, blander dette og har det i formen, Tilslutt lager jeg gelelokket, men heller det ikke over før det er ganske kaldt ellers vil det skille seg i kaken. Så kan jeg lage litt pynt inni geleen før den stivner og eventuelt ha på krem når hele kaken har ligget i kjøleskapet noen timer. 

AnonymBruker
Skrevet

Ostekaker som er laget med gelatin/gele skal i kjøleskapet og stivne. Ostekaker som har base av egg, sukker og kremost skal stekes. 

Ostekaker av gelatin er ofte friskere. Ostekaker som stekes er mettende, men veldig gode. 

Anonymkode: 6fb84...de9

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Det er jo to helt ulike kaker, bare å følge oppskriften. Jeg foretrekker den som stekes men det er smak og behag. 

Anonymkode: 29dd9...beb

AnonymBruker
Skrevet

Nei, de skal kokes. 

Anonymkode: db175...130

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Jeg foretrekker ustekt; den er friskere og er et godt avbrekk fra de tyngre kakene på kakebordet.

Anonymkode: 1859b...f7d

  • Liker 3
Skrevet

Spørs hvilen type du lager det 🤦‍♀️

AnonymBruker
Skrevet

Har aldri laget, men spist begge deler. Den stekte er ikke spesielt god synes jeg. 

Anonymkode: 99f91...28d

AnonymBruker
Skrevet
17 timer siden, AnonymBruker skrev:

Har aldri laget, men spist begge deler. Den stekte er ikke spesielt god synes jeg

Anonymkode: 99f91...28d

Jeg har smakt en veldig god stekt amerikansk ostekake. Den ble servert lunken og med en frisk saus av bær :) 

Anonymkode: fbeb8...ef7

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...