AnonymBruker Skrevet 18. juli 2020 #1 Del Skrevet 18. juli 2020 Hva bruker du bladpersille til? Jeg kommer bare på kjøttkaker, trenger flere retter å bruke den til. Har du forslag? Anonymkode: 94632...e07 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2020 #2 Del Skrevet 18. juli 2020 Jeg bruker bladpersille til absolutt alt som trenger litt grønt over seg. Pastaretter, supper, gryteretter.... Og så lager jeg feks salsa verde eller tabbouleh (hhv urtesaus av persille, mynte, ansjos, hvitløk og kapers, og couscoussalat). Anonymkode: bd0d5...3d6 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2020 #3 Del Skrevet 18. juli 2020 For meg er bladpersille den mest "nøytrale" urten, og kan brukes som topping til det meste. Jeg bruker det til alt av pasta med fisk/skalldyr og lettere fløtebaserte sauser, gjerne i kombinasjon med dill (til fyldige tomatsauser er det bedre med basilikum, siden persillen lett blir overdøvd). Persille funker i det meste av salater, og i all mat inspirert av Marokko og Midtøsten. Passer også som garnityr til det meste av norsk tradisjonsmat, f.eks. stekt fisk eller koteletter. Anonymkode: 7c3bd...d42 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 18. juli 2020 #4 Del Skrevet 18. juli 2020 Knaske sånn som den er ganske godt også 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jojoen Skrevet 18. juli 2020 #5 Del Skrevet 18. juli 2020 Veldig mange italienske pastaretter bruker bladpersille. Gjerne rikelig og i kombinasjon med sitronskall, hvitvin og evt chili 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2020 #6 Del Skrevet 18. juli 2020 Jeg må svare det samme som de andre her. Jeg bruker det også ofte om jeg lager litt spicy kjøttboller, type "italienske" ellerno. Med hvitløk, persille osv Hentet fra Bama.no: "Når persille varmebehandles, for eksempel ved koking, hjelper den til med å fremheve andre smaker. Prøv den også i sauser, marinader og wok." Anonymkode: ea434...b09 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
moroklompen Skrevet 18. juli 2020 #7 Del Skrevet 18. juli 2020 Nydelig i salater f.eks. Jeg bruker ofte bladpersille i helt enkle salater med cherrytomater, agurk, fetaost, avocado og i couscoussalater med kylling. Det er også kjempe godt å ha i hummus og gryteretter med blandt annet lam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2020 #8 Del Skrevet 19. juli 2020 Jeg bruker det i nesten alt. Ikke litt, men masssssse. Slik at får smaken og ikke bare som pynt. Anonymkode: e76fc...da0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sstinemor Skrevet 19. juli 2020 #9 Del Skrevet 19. juli 2020 hønsefrikasse😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 19. juli 2020 #10 Del Skrevet 19. juli 2020 Omelett, salater, sauser . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2020 #11 Del Skrevet 19. juli 2020 Falafel Anonymkode: b88b3...510 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå