Gå til innhold

Kjøpte feil vaniljekrem


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal bake skoleboller, og kjøpte Original vaniljekrem istedenfor den til gjærbakst (Piano sin). Kan den brukes eller må jeg kjøre til butikken? :)

Anonymkode: 18cf4...e94

Skrevet

Ja, selvfølgelig kan den brukes:)

Skrevet

Den for gjærbakst er jo relativt ny, jeg har alltid brukt den vanlige :)

  • Liker 1
Skrevet

Den nye er dyrere. Gjelder å melke kundene.

  • Liker 2
Skrevet
Akkurat nå, skrue skrev:

Den nye er dyrere. Gjelder å melke kundene.

Ja, lurer litt på hvilke endringer de har gjort for at den skal være mer tilpasset gjærbakst. Tror det er bullshit.

AnonymBruker
Skrevet

Tusen takk for svar! :) Var usikker på om den tålte varmebehandling, oppdaget ikke før jeg leste på pakken at de hadde en annen for gjærbakst🙈

Anonymkode: 18cf4...e94

Gjest loveli
Skrevet

Den til gjærbakst er nok mer bakestabil, men vet ikke hvor mye det har å si.

Den du kjøpte kan uansett brukes.

:)

Skrevet

Den nye er jo ikke mer enn max to år (gjetter jeg) på markedet og før det brukte jo alle den vanlige så det vil ikke være noe problem 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker bare den originale, og det har da alltid funket helt fint.  Da gidder ikke jeg å betale extra for nothing 😄

Anonymkode: a148a...0c0

  • Liker 1
Skrevet

Du kan helt fint bruke den originale. Jeg pleier å ha et par poser av Idun Mors hjemmebakte vaniljekrem til koking på lur hvis jeg plutselig får lyst til å bake noe som skal ha vaniljekrem i seg. Den er billigere (men du må tilsette sukker og melk), og jeg syns den smaker bedre enn den på kartong.

AnonymBruker
Skrevet
6 minutter siden, Brunhilde skrev:

Du kan helt fint bruke den originale. Jeg pleier å ha et par poser av Idun Mors hjemmebakte vaniljekrem til koking på lur hvis jeg plutselig får lyst til å bake noe som skal ha vaniljekrem i seg. Den er billigere (men du må tilsette sukker og melk), og jeg syns den smaker bedre enn den på kartong.

Dette. Den du koker smaker bedre. Jeg bruker dog den blå posen som heter vaniljesaus og halverer mengden melk. 

Anonymkode: febd9...f89

  • Liker 2
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Dette. Den du koker smaker bedre. Jeg bruker dog den blå posen som heter vaniljesaus og halverer mengden melk. 

Anonymkode: febd9...f89

Det går også bra! Og, om man vil, kan man ta 1/2-1 dl melk mindre og erstatte med et egg eller en eggeplomme som røres i akkurat idet man tar gryten av varmen. Må røre fort og hardt så egget ikke koagulerer, men det er verd det. 😄

 

AnonymBruker
Skrevet

Den for gjærbakst blir bare litt mindre rennende enn den vanlige når du har den i ovnen. Er ingenting i veienf or å bruke de om hverandre, jeg kjøpte til gjærbakst og brukte til en dessert, og det gikk helt fint.

Anonymkode: 18388...f06

AnonymBruker
Skrevet

Har alltid brukt den originale.

Anonymkode: 076a2...587

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...