AnonymBruker Skrevet 17. juli 2020 #1 Skrevet 17. juli 2020 Vi skal gifte oss kommer til å ha ca 85 gjester. Og da har vi allerede luket ut så godt som mulig. Men de vi står igjen med har vi virkelig lyst å dele dagen med! Og vi ønsker at alle skal kunne delta hele dagen. Det kommer også en del tilreisende så kaffegjester er uaktuelt. Men hvordan kan vi få bryllupet til å bli litt mer uformelt? Ingen av oss er så formelle, men føler at det ofte kan bli litt for formelt om det er mange gjester. Mannen vil gjerne at bryllupet skal virke "ordentlig" og ikke kjipt. Men det kan jo fort bli dyrt med så mange gjester. Finnes det en alternativ, men god løsning mtp mat som ikke er for dyr? Må man ha 3-retters? Anonymkode: 35d42...176
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2020 #2 Skrevet 17. juli 2020 Det fine med at det er deres bryllup er at dere ikke "må" noe som helst. Bryllupet bør jo gjenspeile dere som par og er ikke noe dere arrangerer for å møte alle andre sine forventninger. Hva med tapas i stedet for 3-retters middag med kakebord i stedet for dessert, f. eks? Anonymkode: 2f7f7...f9a 1
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2020 #3 Skrevet 17. juli 2020 Jeg hadde valgt å ha en buffetløsning. Det blir nokså uformelt samtidig som alle blir fornøyd med maten ettersom de kan plukke og velge osv. Anonymkode: e9cab...ebd 2
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2020 #4 Skrevet 17. juli 2020 Gå for en løsning hvor man ikke må opp og gå for å hente mat. Store tapasfat på bordene, for eksempel. Buffet er støyende, og man bruker unødvendig mye tid på å hente mat. Hvis dere skal ha taler blir det mer utfordrende å time det så alle sitter under talene. Vi hadde treretters, rett og slett for at folk skulle slippe å «jobbe» for maten. Det var ikke et «stivt» bryllup selv om maten ble servert oss. Anonymkode: 4cc86...6bc 1
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2020 #5 Skrevet 17. juli 2020 Man må absolutt ikke ha treretters, selv om det kanskje er mest vanlig. Jeg synes det viktigste er å tilpasse lokalet etter omstendighetene. For eksempel er sodd en rimelig mat, men det blir rart på et hotell. Hvis dere har en låve i en gård som dere har leid, eller et digert telt ute et sted, så passer sodd bedre inn. Dere kan også droppe bordkort, om dere ikke vil ha det formelt. Gryterett er nok også et alternativ som er rimelig, pass da på at det er hjemmelaget og ikke Toro (selv om jeg liker den, men den passer ikke i bryllup, synes jeg). Husk også på eventuelle dietter og allergier hos gjester. Kjolen din har også svært mye å si, i tillegg til at dere må beskrive kleskoden godt på innbydelsen, for hvilken tone dere vil at alt skal ha mtp formell/uformell. Anonymkode: 59508...fd3
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2020 #6 Skrevet 17. juli 2020 Låvefest/Hagefest/Strandparty setter jo ofte ned standarden litt i forhold til å ha det på hotell. Enig med koldtbord, eller om dere lager grillfest. Leier inn noen kokkelærlinger til å betjene grillene? Anonymkode: 39baf...d09
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2020 #7 Skrevet 17. juli 2020 Vi hadde ca like mange gjester. Gikk for et uformelt låvebryllup med buffet. Hadde fortsatt fin pynt osv, men det var på ingen måte stivt. Anonymkode: e390c...96a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå