Gå til innhold

Lammerull - i lake eller ei?


Neutral90

Anbefalte innlegg

Hr du lammerullen i saltlake før du koker? Hvorfor? Hvorfor ikke? 

Har ikke laget før og ser det er oppskrifter med begge deler 🤔

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har alltid i saltlake. Det skal jo være salt pålegg, og holdbarheten blir bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har prøvet litt forskjellig og jeg synes den blir best om man den har i saltlake 5-6 dager før den kokes (trekkes er vel en bedre beskrivelse på oppvarmingen). Jeg vet om endel som fryser rullen rå helt til den skal trekkes. Det er nok mer en praktisk greie om dette er ment som julemat for å spre ut arbeidet før jul. Jeg pleier å fryse det meste av rullen etter trekking. Holder seg fin i mange måneder slik synes jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...