Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan går man frem når man skal dele opp en hel ananas

Videoannonse
Annonse
Gjest Bjørnsdatter
Skrevet

1. Skjær av endene.

2. Sett ananasen sånn at du har en snittflate opp og en ned, og del i fire.

3. Skjær av "hjørnet" på hver av de fire delene, altså midten av ananasen. Den er hard og ikkeno god.

4. Skjær av skallet, helst i en bit, (som om du skulle filetere en fisk) og la gjerne fruktkjøttet ligge igjen i skallet.

5. Skjær kjøttet i biter i skallet (tvers over altså). Skal du være fancy så dytter du bitene annenhver vei sånn at de er lettere å plukke opp.

NYYYYT!

Skrevet

Midten er faktisk giftig også den.....

Skrevet

sånn gjør jeg;

1) skjærer av toppen og bunnen

2) skjærer/skreller/ vekk skallet med en god kniv (som nevnt her, akkurat som å filetere)

3) deler ananas'en i 4 båter

4) kutter vekk hjørnene (det som var inn mot midten - altså selve stilken)

5) deler båtene igjen på langs (=i mindre "strimler"), og kutt på tvers til terninger.

Gjest Fruktfat
Skrevet

og vi skjærer av topp og bunn, deler i skiver og de igjen i fire, deretter ut med saken i midten, og eter.

synes det er greit å ha igjen skallet, så har man noe å holde i, blir ikke like mye klin.

Gjest Catwoman
Skrevet

Skjærer av toppen,

setter ananas-skrelleren oppå

dytter den ned og skrur og skrur og skrur og skrur...

helt til jeg er kommet til bunns.

Da drar jeg ananas-skrelleren opp igjen, og hele ananasen henger rundt skrelleren som en fin spiral. :-)

Deretter er det jo bare å ta den av skrelleren og brkke opp i pass ebiter.

Skrevet
...

synes det er greit å ha igjen skallet, så har man noe å holde i, blir ikke like mye klin.

...men da får man jo så masse annanas kjøtt fast mellom tennene...? :unsure:

Skallet MÅ av, ellers er det ikkeno stas å spise ananas..

Skrevet
Skjærer av toppen,

setter ananas-skrelleren oppå

dytter den ned og skrur og skrur og skrur og skrur...

helt til jeg er kommet til bunns.

Da drar jeg ananas-skrelleren opp igjen, og hele ananasen henger rundt skrelleren som en fin spiral.  :-)

Deretter er det jo bare å ta den av skrelleren og brkke opp i pass ebiter.

Hvor får en tak i ananas-skreller??

Gjest Catwoman
Skrevet
Hvor får en tak i ananas-skreller??

På meny ihvertfall, muligens andre matbutikker og.

De står gjerne smamen med ananasen, hvis de ikke har kan du be de besitlle til deg.

Skrevet

Eg fekk lysst på en ananas-skreller no.

Hata nemlig å skrelle den!!

Men takk for fine tips her.

Skrevet

1) skjærer av topp og bunn

2) skrell vekk skallet med en kniv

3) deler ananasen i 4 båter

4) kutt vekk hjørnene

5) eller kast hele dritten i søpla og sprett opp en hermetikkboks (eller rop på kona - det pleier jeg å gjøre)

Gjest annas
Skrevet
Midten er faktisk giftig også den.....

Midten er IKKE giftig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...