rutti Skrevet 7. juli 2005 #1 Skrevet 7. juli 2005 Noen her som har sopp på grillen`? Legger dere den bare rett på eller bruker dere noen marinade på den? Håper på tips og ideer
Gjest gjest1 Skrevet 7. juli 2005 #2 Skrevet 7. juli 2005 Jeg bruker å fjerne stilken, og ha litt kryddersmør der. Så grille i folie. Blir kjempegodt
tommeline Skrevet 7. juli 2005 #3 Skrevet 7. juli 2005 Jeg pleier å pensle dem med grillmarinade og legge dem rett på grillen. Eller bare naturell rett på grillen. Nam
nessi Skrevet 8. juli 2005 #4 Skrevet 8. juli 2005 Jeg fjerner stilken, så fyller jeg den med litt hvitløk og vanlig løk, har evt. litt ost over, har på litt olje, også griller jeg den. Blir kjempe godt.
Gjest GreenSky Skrevet 8. juli 2005 #5 Skrevet 8. juli 2005 Fjerne stilk, marinere og grille i folie.
frizzbee Skrevet 12. juli 2005 #6 Skrevet 12. juli 2005 fjerne stilken, putte en bit fetaost oppi, og så rett på grillen
Lestat Skrevet 12. juli 2005 #7 Skrevet 12. juli 2005 Fersk sopp innholder mye vann. Jeg foretrekker derfor bare å kryddre/evt. pensle med noe snadder (hvis det er litt kjedelig sopp), og slenge de rett på grillen (i stedet for å koke den i folie). Har du forvellet soppen derimot funker folie helt ok. Egentlig ingen grunn til å fjerne stilken (bortsett fra plass til fyll). Alle matsoppene jeg plukker har i alle fall like spiselig stilk som hatt. Ristede kantareller, kun med litt salt og pepper - yummy B) Forresten, prøvd å slenge noen skiver spekeskinke på grillen ? Blir saltere enn bacon når det stekes, og er perfekt som "Øl-snack" i varmen. Anbefales
Dina Skrevet 12. juli 2005 #8 Skrevet 12. juli 2005 Pensler med olivenolje eller marinade, og rett på grillen! Nydelig!
Mona Skrevet 12. juli 2005 #9 Skrevet 12. juli 2005 Jeg fjerner stilken, heller over olivenolje, salt, pepper og finhakket chili og steker i folie på grillen eller i stekeovnen!
Grooo Skrevet 13. juli 2005 #10 Skrevet 13. juli 2005 Hvorfor fjerner dere stilken? Gjør dere det når dere bruker sopp ellers også??? Jeg trer soppen på grillspid og legger på grillen, gjerne litt pepper på
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå