AnonymBruker Skrevet 7. juli 2020 #1 Skrevet 7. juli 2020 Jeg har nettopp kjøpt meg en ny kjøkkenmaskin. En dyr Kenwood med 1700 W. Jeg prøvde den for første gang i dag, til en vanlig bolledeig. Den eltet fint og alt var bra (brukte laveste hastighet, altså 1), men da jeg skulle ta av deigkroken var toppen (den lille delen som skal stikkes inn i maskinen) skikkelig varm, jeg klarte ikke å ta på den. Sånn var ikke min forrige maskin (en billig Electrolux). Er det noe galt med den eller er det sånn det skal være med en såpass kraftig maskin? Anonymkode: 15f8c...077
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå